Feline88
Fanka BB :)
Napisałam pod kątem torby do porodu. To co później będzie Ci potrzebne to ktoś dowiezie. Ja siedziałam ponad tydzień że względu na bilurbine u Młodego [emoji855]
Na stronie szpitala w którym chce rodzić, piszą że już po 2 dniach wypisują jeżeli wyniki są ok
A ile będziesz potrzebować później to kwestia indywidualna.
Próbowałam ponownie zapisać się do szkoły rodzenia i okazało się że znów nie ma miejsc.... A następna grupa rusza dopiero 20 marca....Więc chyba znów pójdę rodzic bez szkoły rodzenia [emoji18]
Fatalnie się dziś czuje. Cały dzień leżę a i tak mi niedobrze. Mam wrażenie że " zaraz" zacznę rodzić.
Od 2 dni mam jakąś wzmożoną produkcję wydzieliny, aż się zaczęłam zastanawiać czy to nie wody się sączą. Boli mnie głowa, mam mdłości boli brzuch jakby na biegunkę, dziecko dziwnie skacze i ciągle długie na dole, boli mnie też brzuch przy pepku ( pisaliście o tym pewnie z tydzień temu) a do tego taka zgaga piecze [emoji24]
.... Normalnie jakby stan błogosławiony [emoji85]
Haahhahahahahahha uroki ciąży . Przerabiam to co drugi dzień . Mnie tez ciągnie dół brzucha i boki aż po pachwiny , ze czasami ledwo chodzę .
Ja dzisiaj wyjątkowo dobrze - byłam krew i mocz oddać . Wyniki ok - zrobiłam tez CRP , bo ciagle mnie meczy kaszel po antybiotyku. Myślałam , ze może dalej jakaś infekcja w organizmie a tu CRP -4,80 - czyli w normie Już mi ręce opadają . W życiu się tyle nie namęczyłam z przeziębieniami co teraz i najgorsze , ze wszytskie wyniki w normie a mnie dalej meczy .
Ja muszę być przygotowana na dłużej , bo CC czeka mnie w szpitalu oddalonym o ponad 100 km , wiec może być problem z mobilnością . Tym bardziej , że mąż pewnie wynajmie pokój w hotelu żeby tyle nie jeździć . A wolałabym kupić sobie i przygotować wszystko sama - bo wyobrażam sobie ewentualne koszule , które on miałby mi kupić [emoji23][emoji23][emoji23]hahahahahahahahaha na pewno byłabym hitem porodówki [emoji23][emoji23][emoji23]