Czytałam ze po porodzie wszystko wraca do normy bo niektóre dziewczyny maja pomysły żeby golić i jest jeszcze gorzej...I ja mam taki włochaty [emoji23] mam nadzieje ze po porodzie wróci do normy [emoji23]
reklama
Czytałam ze po porodzie wszystko wraca do normy [emoji16][emoji16][emoji16] bo niektóre dziewczyny maja pomysły żeby golić i jest jeszcze gorzej...
Mam taka nadzieje - ja nie ruszam , liczę ze zniknie po
Dbaj o siebie i się nawadniaj a jak coś to do szpitala. Dużo zdrowia i trzymam kciukiMadalińskiego a Ty?
Pępek zaczyna mi się wypłaszczać, mam delikatna kreskę nad brzuchem (pod brzuchem nie widzę ). Wypchnie się później.... Jak indykowi, gotowe do wyjścia z pieca
Owłosienie u mnie się nie pojawia, ale niektóre kobiety tak mają
Na szczęście potem wszystko wraca do normy
No to skończyłam swoje złe samopoczucie, biegunka cisnać jednocześnie w miskę na kolanach
Co za ból w macicy przy wymiotach... Na szczęście ustępuje ... Mam nadzieję że nie wywołać już tym porodu
Ja będę rodzic na Trojdena
Czytałam ze bielanski średnio i nie ma najwyższej referencyjności. Byłam kilka razy na izbie przyjęć na Starynkiewicza i to mój szpital numer dwa jakby coś się wydarzyło na trojdena. Mam bardzo duże zaufanie do tamtejszego personelu Pamiętaj ze to ma być Twoja decyzja i to Ty masz się czuć bezpiecznie w danej placówceDzissiaaj okazało siee ze maam zdywordnieniee (odkleeniee siatkówki) 30 wizyta w. Poradnii laserowej ale pewnie cesarka wlaasnniee nie wiem. Poczatkowo myślałam o bielaanskim bo naajblizzej alee tam podobno jakk nie masz połóżnej wykupioneej to lipa. Teraz moja lekarka pracuje na Starynkiewicza ale onaa też mnie wkurza i niee wiem...
baba.j.aga
Entuzjast(k)a
Moj syn z niedzieli na poniedziałek miał biegunkę... Ze dwa/ trzy dni go trzymało. Więc to pewnie jegoKochana a może po prostu się czymś zatrułaś ? Albo jakaś grypa żołądkowa ?
baba.j.aga
Entuzjast(k)a
Do Trojdena mam spacerkiemDbaj o siebie i się nawadniaj a jak coś to do szpitala. Dużo zdrowia i trzymam kciuki
Ja będę rodzic na Trojdena ☺
A że swoim Młodym kilka razy w roku jestem tam na ostrym dyżurze
Feline88
Fanka BB :)
Moj syn z niedzieli na poniedziałek miał biegunkę... Ze dwa/ trzy dni go trzymało. Więc to pewnie jego [emoji18]
No to niestety i ciebie dopadło
Dziękuję ale powiem Ci szczerze, że ciąża nauczyła mnie żeby mieć zaufaniee tylko do siebie i do swojego instynktu, nigdy nie prrzrjeechalaam sie tak na lekarzach jaak teraz, nikt niee chce brać odpowiedzialności, każdy odsyła mnie do następnego. Ehh temat rzeka.....Czytałam ze bielanski średnio i nie ma najwyższej referencyjności. Byłam kilka razy na izbie przyjęć na Starynkiewicza i to mój szpital numer dwa jakby coś się wydarzyło na trojdena. Mam bardzo duże zaufanie do tamtejszego personelu ☺ Pamiętaj ze to ma być Twoja decyzja i to Ty masz się czuć bezpiecznie w danej placówce
baba.j.aga
Entuzjast(k)a
Tez przeszłam przez to z jakieś 10 lat temu. Nikt nie potrafił pomóc a dodatkowo panuje pomiędzy nimi zmowa milczenia. Dostałam leki, których nie powinnam brać przez tyle czasu... I które bardzo zniszczył mój organizm. Gdy pytana przez innych lekarzy czy biorę jakieś leki na stałe i odpowiadalam widziałam tylko z mimiki twarzy że coś jest nie tak. Gdy zadawałam konkretne pytania uciekali przed odpowiedzią a jeszcze bardziej cisnieci przeze mnie mówi " nie wtrącam się w leczenie innych lekarzy"Dziękuję ale powiem Ci szczerze, że ciąża nauczyła mnie żeby mieć zaufaniee tylko do siebie i do swojego instynktu, nigdy nie prrzrjeechalaam sie tak na lekarzach jaak teraz, nikt niee chce brać odpowiedzialności, każdy odsyła mnie do następnego. Ehh temat rzeka.....
reklama
baba.j.aga
Entuzjast(k)a
Tez przeszłam przez to z jakieś 10 lat temu. Nikt nie potrafił pomóc a dodatkowo panuje pomiędzy nimi zmowa milczenia. Dostałam leki, których nie powinnam brać przez tyle czasu... I które bardzo zniszczył mój organizm. Gdy pytana przez innych lekarzy czy biorę jakieś leki na stałe i odpowiadalam widziałam tylko z mimiki twarzy że coś jest nie tak. Gdy zadawałam konkretne pytania uciekali przed odpowiedzią a jeszcze bardziej cisnieci przeze mnie mówi " nie wtrącam się w leczenie innych lekarzy". Sama musiałam sobie pomóc