reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

Jesteście wszystkie. Jak zjedziecie w dół na głównym wątku to zobaczycie lista marcowek, tam w pierwszym poście jest lista. Jak w nią wejdziecie można dowolnie ja edytować

reklama
Dziewczyny przesłałam listę, którą zrobiła Aga do administratora myślę, że lada chwila watek będzie zamknięty. Jeśli kogoś pominęłyśmy z góry przepraszam, oczywiście będzie można dołączyć. Jeśli kogoś nie ma na liście to jeszcze może szybko się dopisać.
Prosze o dopisanie. Pisalam wcześniej na wątku o liście marcówek, ale nikt mnie nie dopisal ;) a ja siedze na telefonie i nie mam jak sie dopisać

Ja z witamin biorę doppelherz aktiv mama premium
Też mam te witaminy z Polski [emoji4]
1568656642851.jpeg

Ja już po wizycie. Poznałam płeć...będzie córeczka!! Jestem w szoku bo byłam przekonana, że będę mieć drugiego synka.
Z malutką wszystko dobrze, tętno 153 wagi nie pamietam chyba przez ten szok dotyczący płci
Ja też po prenatalnych dzisiaj, na 80% chłopczyk. USG wskazuje na zdrową silną ciąże.
Tobie gratuluję córeczki.

Najwazniejsze ze zdrowo się rozwija :) prenatalne są waznee ja cały dzień dygotowalam ze stresu A miałam dopiero po 17 ale jak się już widzi Dzidzie to cały stres schodzi

reklama
Do góry