reklama
Dziękuję ja to jestem nieogarnięta w tych internetowych zawilosciachJesteście wszystkie. Jak zjedziecie w dół na głównym wątku to zobaczycie lista marcowek, tam w pierwszym poście jest lista. Jak w nią wejdziecie można dowolnie ja edytować
Mam Soline B. Polecam uspokaja mnieMamusie czy kupujecie bądź korzystacie z detektora tętna płodu? Jaki polecacie kupić?
Agunia1401
Moderator
A pytanie do kiedy się używa tego detektora? Tak nie jest do któregoś tygodnia? Kup jakiś z polecenia od dziewczyn, żeby był sprawdzony, bo jak będzie jakiś kit to bardziej będzie Cię straszył jak nie znajdzie tętna.Mamusie czy kupujecie bądź korzystacie z detektora tętna płodu? Jaki polecacie kupić?
Agunia1401
Moderator
Ja przeżyłam panikę w czwartek przez 3 minuty myślałam że dzidziuś nie żyje, mają bdb sprzęt i ostatnim razem od razu wyczuł i się dziwił a że tak silne a w czwartek mizia mizia i nic, inny detektor, ale kurcze.
Dziewczyny u nas horror, chyba pójdę na pogodynke mówiłam mojemu że zima przyjdzie wcześnie w tym roku, wokół nas już śnieg w górach, 3 stopnie na zewnątrz a tak przeszywajace powietrze ze się tylko pod kolderka chce zostać.
Dziewczyny u nas horror, chyba pójdę na pogodynke mówiłam mojemu że zima przyjdzie wcześnie w tym roku, wokół nas już śnieg w górach, 3 stopnie na zewnątrz a tak przeszywajace powietrze ze się tylko pod kolderka chce zostać.
madziuuula
Fanka BB :)
Ja się skusilam bo wiem że jestem panikara, teraz co kilka dni podsluchuje, jak się zaczną ruchy to już pewnie nasluchiwac nie będę, ale moim synowie obaj byli szaleni w brzuchu i jak mieli jeden dzień spokoju to już była panika, myślę że taki detektor mnie uspokoi [emoji6]Mamusie czy kupujecie bądź korzystacie z detektora tętna płodu? Jaki polecacie kupić?
mendziorka
Zaciekawiona BB
Ja juz po prenatalnych przeziernosc karkowa 1.1 dzieciak był grzeczny dał się zmierzyć ale pupy nie pokazał dowiemy się co tam ma dopiero za 3 tygodnie ryzyko zespołu downa 1:17 500 a pozostałe ryzyka powyżej 1:20 000 bardzo się cieszę! ! Bardzo się stresowałam a teraz pozostaje czekać aż zacznie się ruszać powodzenia wszystkim którzy jeszcze czekają na swoje wizyty! Wszystko będzie dobrze odpoczywajcie i dbajcie o siebie!
Załączniki
reklama
Szczęśliw@
Fanka BB :)
Mam to samo. Jak ma być dobrze to bedzie,dodatkowy strach w przypadku nie znalezienia tętna byłby chyba gorszyJa nie kupuje. Zastanawiałam się ale u mnie mogłoby się to złe skończyć. Pewnie gdybym nie znalazła wpadłabym w panikę.