Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Prosze o dopisanie. Pisalam wcześniej na wątku o liście marcówek, ale nikt mnie nie dopisal a ja siedze na telefonie i nie mam jak sie dopisaćDziewczyny przesłałam listę, którą zrobiła Aga do administratora myślę, że lada chwila watek będzie zamknięty. Jeśli kogoś pominęłyśmy z góry przepraszam, oczywiście będzie można dołączyć. Jeśli kogoś nie ma na liście to jeszcze może szybko się dopisać.
Tak. Ja dojeżdżam 90km.Dziewczyny czy któraś z was prowadzi swoją ciążę u ginekologa w innym mieście niż mieszka ?
Też mam te witaminy z Polski [emoji4]Ja z witamin biorę doppelherz aktiv mama premium
Ja też po prenatalnych dzisiaj, na 80% chłopczyk. USG wskazuje na zdrową silną ciąże.Ja już po wizycie. Poznałam płeć...będzie córeczka!! Jestem w szoku bo byłam przekonana, że będę mieć drugiego synka.
Z malutką wszystko dobrze, tętno 153 wagi nie pamietam chyba przez ten szok dotyczący płci
A gdzie jest ta lista bo nie wiem czy jestem czy nie nie ma