reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

ja mam dzisiaj 15+7 ;) ale nawet sie nie łudzę ze dowiem sie na kolejnej wizycie plec , lekarz - prywatny - powiedzial mi w tym tyg. ze plec poznam na drugich prenatalnych czyli 17go pazdziernika... tozto za miesiac, mam wrazenie ze kazda z Was ma juz jakies chocby domysly od swoich lekarzy co do płci a mnie moj lekarz pod tym kątem zbywa :( szkoda ...

Nie jesteś sama
:) ja tez nie wiem i poznam na prenatalnych 10.10

reklama
Co do spania ja zawsze spałam na lewym lub prawym boku, zależy od dnia i humoru który bok mi bardziej odpowiadal, powinno się spać na lewym bo się najmniej żyły naciska ale ja teraz preferencje mam na prawy a co gorsza budzę się na plecach w nocy z uczuciem ciągnięcia... Normalnie w dzień bym na plecach nie po leżała bo mnie tak ciągnie a w nocy potrafię spać dziwne..

Co do listy wszystkie są wpisane co teraz piszą na bieżąco nie jestem w stanie przejrzeć wszystkich 800stron żeby sprawdzić które tam były wcześniej.

PS. Która mama spodziewa się bliźniaków, bo chyba znikła od nas z grupy

Zdecydowałam się w 100 % na wózek. Weźmiemy quinny buzz xtra 4 wheels [emoji173] male , zgrabne ,zwinne wózki. Jedyny minus to maly kosz.

Ja mam jutro prenatalne takze poprosze o kciuki.Zaczynam odczuwać stres

Co do spania to chyba rozejrzeć się muszę za ta poducha w kształcie litery C .

Miałam przy synku tylko 3klolka byłam zadowolona :) nawet bardzo. Kosz tez dał radę :)

Hej Dziewczyny, u mnie dziś 28 stopni i calima, czyli wiatr z Sahary. Ledwo zipię. Przeglądam ubranka po moim 3 latku, wszystko niebieskie lub brązowe. Hmm, biorąc pod uwagę, że krwiak bedzie mi towarzyszył do końca ciązy i bieganie po sklepach odpada, moja córka bedzie ubierana jak chłopiec...Ehh, odbiję sobie po porodzie, mam tylko nadzieję, że wszystko jakoś pozytywnie w końcu się poukłada. Życzę wszystkim miłej niedzieli i udanych jutrzejszych wizyt!

reklama
ja mam dzisiaj 15+7 ;) ale nawet sie nie łudzę ze dowiem sie na kolejnej wizycie plec , lekarz - prywatny - powiedzial mi w tym tyg. ze plec poznam na drugich prenatalnych czyli 17go pazdziernika... tozto za miesiac, mam wrazenie ze kazda z Was ma juz jakies chocby domysly od swoich lekarzy co do płci a mnie moj lekarz pod tym kątem zbywa :( szkoda ...
Mój gin mi powiedział, że poinformuje mnie dopiero jak będzie mial 100% także mam nadzieję ze będzie to na polowkowych;)

Do góry