Czy jest sens się zamartwiac, to chyba nie, wiadomo trzeba się kontrolować i lepiej sprawdzic jeśli wiesz ze mogłaś się zarazic. Mozesz sprawdzić przeciwciala za 2-4 tyg ale na spokojnie bo inaczej nic byś nie zjadła i robiła cały czas testy na toxoplazmowe, tym możesz się zarazić wszędzie nawet owocami które nie umyjesz dokładnie, lub po obróbce surowego mięsa a nie umyjesz dokładnie rąk mydłem przed zjedzeniem np kanapki.Martwię się potwornie. Tak, ono było różowe ale nie wiem czy to jest równoznaczne z tym, że surowe...
reklama
To gratuluje córeczki, oby już jej nic nie wyrosło ostatnio dość często słyszę o takich przypadkach gdzie po porodzie było wielkie zaskoczenieTak wg ramziego dziewczynka według usg prenatalne go i 2 dni wcześniej zwykłego mojego gin czyli 2 lekarzy stwierdziło że dziewczynka
Ciekawe w jakim stopniu ta metoda jest prawdziwa, zawsze ma się 50% na to że się trafi tak jak trzeba może kiedyś przeprowadza dokładniejsze badania.
Ja polecam kazdemu lysego kota ja mam...zero sprzatania siersci
Ja polecam dla wszystkich miłośników zwierzaków odkurzacz zilan workowy Świetnię iradzi sobie z sierścią moich zwierzaków i okruchami a wszystko to dzięki dużej mocy jaką posiada
Inofs
Fanka BB :)
Czy jest sens się zamartwiac, to chyba nie, wiadomo trzeba się kontrolować i lepiej sprawdzic jeśli wiesz ze mogłaś się zarazic. Mozesz sprawdzić przeciwciala za 2-4 tyg ale na spokojnie bo inaczej nic byś nie zjadła i robiła cały czas testy na toxoplazmowe, tym możesz się zarazić wszędzie nawet owocami które nie umyjesz dokładnie, lub po obróbce surowego mięsa a nie umyjesz dokładnie rąk mydłem przed zjedzeniem np kanapki.
No właśnie doczytalam, że zakażenie jest też od malin a tych akurat nie myjemy bo są z działki własnej, ale nie pomyślałam o kotach... Musze zrobić badania
Nie daje już rady z tym lękiem, fizycznie aż boli ten wieczny strach. Nie wiem czy dotrwam... Tak bardzo mi zależy na dziecku
madziuuula
Ja mam iLife w sensie chińską roombe i do odkurzana super ale z mopowaniem sobie nie radzi, zwłaszcza na kafelkach, za bardzo się skupia na każdej fudze [emoji6]Skoro jest poruszony temat odkurzacza, to ktoś ma jakiś fajny sprzęt do mycia podłogi który by polecił chodzi mi o jakieś mop parowy, elektryczny lub roomba ale w wersji mopa.
Mam też mop parowy bezprzewodowy, jakiś zwykły nawet nie jakiejś mega mocy ale bardzo się sprawdza [emoji3526]
Kasiula1431
Ja też tak mam..Dziewczyny, mam takie pytanie.. ostatnio zauważyłam, że jak się schyle a pozniej szybko się wyprostuje to kłuje mnie dość mocno w podbrzuszu.. czy to normalne? Jestem dzisiaj w 13+1, nigdy wcześniej tak nie miałam. To zupełnie inny ból niż takie standardowe rozciąganie na dole. Czy Wy też tak czasem macie? To normalne czy powinnam się martwić? W tym tygodniu miałam prenatalne i było wszystko ok
mop parowy zostawia bardzo mokra podłogę.?Ja mam iLife w sensie chińską roombe i do odkurzana super ale z mopowaniem sobie nie radzi, zwłaszcza na kafelkach, za bardzo się skupia na każdej fudze [emoji6]
Mam też mop parowy bezprzewodowy, jakiś zwykły nawet nie jakiejś mega mocy ale bardzo się sprawdza [emoji3526]
reklama
BalbinaKwiat
Widzę dziewczyny szykujecie się już na walkę z bakteriami na podłogach