Czy jest sens się zamartwiac, to chyba nie, wiadomo trzeba się kontrolować i lepiej sprawdzic jeśli wiesz ze mogłaś się zarazic. Mozesz sprawdzić przeciwciala za 2-4 tyg ale na spokojnie bo inaczej nic byś nie zjadła i robiła cały czas testy na toxoplazmowe, tym możesz się zarazić wszędzie nawet owocami które nie umyjesz dokładnie, lub po obróbce surowego mięsa a nie umyjesz dokładnie rąk mydłem przed zjedzeniem np kanapki.Martwię się potwornie. Tak, ono było różowe ale nie wiem czy to jest równoznaczne z tym, że surowe...
reklama
To gratuluje córeczki, oby już jej nic nie wyrosłoTak wg ramziego dziewczynka według usg prenatalne go i 2 dni wcześniej zwykłego mojego gin czyli 2 lekarzy stwierdziło że dziewczynka
Ciekawe w jakim stopniu ta metoda jest prawdziwa, zawsze ma się 50% na to że się trafi tak jak trzeba
Ja polecam kazdemu lysego kotaja mam...zero sprzatania siersci
![]()
Ja polecam dla wszystkich miłośników zwierzaków odkurzacz zilan workowy Świetnię iradzi sobie z sierścią moich zwierzaków i okruchami a wszystko to dzięki dużej mocy jaką posiada
Inofs
Fanka BB :)
Czy jest sens się zamartwiac, to chyba nie, wiadomo trzeba się kontrolować i lepiej sprawdzic jeśli wiesz ze mogłaś się zarazic. Mozesz sprawdzić przeciwciala za 2-4 tyg ale na spokojnie bo inaczej nic byś nie zjadła i robiła cały czas testy na toxoplazmowe, tym możesz się zarazić wszędzie nawet owocami które nie umyjesz dokładnie, lub po obróbce surowego mięsa a nie umyjesz dokładnie rąk mydłem przed zjedzeniem np kanapki.
No właśnie doczytalam, że zakażenie jest też od malin a tych akurat nie myjemy bo są z działki własnej, ale nie pomyślałam o kotach... Musze zrobić badania
Nie daje już rady z tym lękiem, fizycznie aż boli ten wieczny strach. Nie wiem czy dotrwam... Tak bardzo mi zależy na dziecku
madziuuula
Ja mam iLife w sensie chińską roombe i do odkurzana super ale z mopowaniem sobie nie radzi, zwłaszcza na kafelkach, za bardzo się skupia na każdej fudze [emoji6]Skoro jest poruszony temat odkurzacza, to ktoś ma jakiś fajny sprzęt do mycia podłogi który by polecił chodzi mi o jakieś mop parowy, elektryczny lub roomba ale w wersji mopa.
Mam też mop parowy bezprzewodowy, jakiś zwykły nawet nie jakiejś mega mocy ale bardzo się sprawdza [emoji3526]
Kasiula1431
Ja też tak mam..Dziewczyny, mam takie pytanie.. ostatnio zauważyłam, że jak się schyle a pozniej szybko się wyprostuje to kłuje mnie dość mocno w podbrzuszu.. czy to normalne? Jestem dzisiaj w 13+1, nigdy wcześniej tak nie miałam. To zupełnie inny ból niż takie standardowe rozciąganie na dole. Czy Wy też tak czasem macie? To normalne czy powinnam się martwić? W tym tygodniu miałam prenatalne i było wszystko ok
mop parowy zostawia bardzo mokra podłogę.?Ja mam iLife w sensie chińską roombe i do odkurzana super ale z mopowaniem sobie nie radzi, zwłaszcza na kafelkach, za bardzo się skupia na każdej fudze [emoji6]
Mam też mop parowy bezprzewodowy, jakiś zwykły nawet nie jakiejś mega mocy ale bardzo się sprawdza [emoji3526]
reklama
BalbinaKwiat
Widzę dziewczyny szykujecie się już na walkę z bakteriami na podłogach