reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Ja Cie doskonale rozumiem. Swojej teściowej nie toleruje do tego stopnia, że jestem w 11tc+4d i ona nadal nic nie wie. Najchętniej powiedziałabym jej juz po porodzie...
Ja ze swoją muszę niestety od prawie dwóch lat mieszkać pod jednym dachem i o ile przez pierwszy rok była spoko, tak teraz z każdym dniem mam jej coraz bardziej dosyć, bo wszystko musi być tak jak ona chce.

Spokojnie. Mam koleżankę z hipermobilnoscia stawów i wykorzystała to do prowadzenia zajęć jogi :) ale mnie jest niesamowita :)
No mnie też lekarz uspokoił ;) Musimy tylko kontrolować jego plaskostopie, bo też mu się od tego robi.

Super, że Twoja koleżanka to wykorzystała i to w pożyteczny sposób! [emoji4] mi na razie siedzi w głowie wizja męża, że jak Tomek będzie się chciał od czegoś wymigać w szkole to uda, że sobie palca wybił. Zabawne, ale nie kazalam mu podsuwać takich pomysłów dziecku. [emoji23]

No mnie też lekarz uspokoił ;) Musimy tylko kontrolować jego plaskostopie, bo też mu się od tego robi.

Super, że Twoja koleżanka to wykorzystała i to w pożyteczny sposób! [emoji4] mi na razie siedzi w głowie wizja męża, że jak Tomek będzie się chciał od czegoś wymigać w szkole to uda, że sobie palca wybił. Zabawne, ale nie kazalam mu podsuwać takich pomysłów dziecku. [emoji23]
No moze lepiej mu nie podsuwać gotowych pomysłów :) ale widzisz, nie ma tego złego. Trzeba myślec pozytywnie :) a w ciąży na pewno prowadziłaś się najlepiej jak mogłaś :) Ważne zebys Ty była o tym przekonana :)

No nie mam nic wczoraj nic nie było dziś to takie jednorazowe. Potem zaczęłam leżeć i więcej się nie pojawiło.
To może dalej to, nie była to żywa krew więc może zaczekaj. Ktoś pisał że do 3 dni, dziwne że masz tylko dopochwowe, bo mi lekarka chciała ale nic nie było widać I wszystkie usg przez brzuch.

Spokojnie. Mam koleżankę z hipermobilnoscia stawów i wykorzystała to do prowadzenia zajęć jogi :) ale mnie jest niesamowita :)

Taramtaramtaram trener Agacior wkracza do akcji :D
Hipermobilność to atut jeśli ktoś chce raczyć lub uprawiać gimnastykę ale tak poza tym to kiszka (ja mam hipermobilne barki i przez to jeden nieodwracalnie uszkodzony [emoji24]) ALE wcześnie wykryta to tylko plus! Wzmocnić mięśnie tak żeby działały prawidłowo i absolutnie nie powinno przeszkadzać nawet sportowcom :)

Dziewczyny wiele z Was mowi ze bierze magnez moze to glupie pytanie ale w jakim celu ? czy to kazda powinna ? czy sa jakies wskazania ?
Ja biorę bo miałam mocne bóle brzucha i lekarz stwierdził że od tego, teraz mam dobre wyniki a bole się zmniejszyły.

Dziewczyny według ostatniego usg w sumie można powiedzieć że penetralne tylko bez pappa mam dzisiaj 14+1 I mam gorzej z mdłościami, leki ledno jestem w stanie zdarzyć bo zwracam i włączyła mi się straszna choroba lokomocyjna... Tylko ja mogę prowadzić.
Dzisiaj odkupilam od koleżanki pas dla ciężarnych ;) pierwszy zakup jest.

Ja biorę bo miałam mocne bóle brzucha i lekarz stwierdził że od tego, teraz mam dobre wyniki a bole się zmniejszyły.

Dziewczyny według ostatniego usg w sumie można powiedzieć że penetralne tylko bez pappa mam dzisiaj 14+1 I mam gorzej z mdłościami, leki ledno jestem w stanie zdarzyć bo zwracam i włączyła mi się straszna choroba lokomocyjna... Tylko ja mogę prowadzić.
Dzisiaj odkupilam od koleżanki pas dla ciężarnych ;) pierwszy zakup jest.
Powodzenia! Ja tez dzisiaj wizytuje na prenatalnych! Strea siega zenitu!!

reklama
Do góry