m-madzix
Fanka BB :)
Ok, spoko to nie zrozumialamTo miał być tylko żart. Przepraszam, jeśli uraziłam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok, spoko to nie zrozumialamTo miał być tylko żart. Przepraszam, jeśli uraziłam.
Ja mam specyficzne poczucie humoruOk, spoko to nie zrozumialam
Który tydzień?? To daje nadzieje, że w końcu minie...Dziewczyny u mnie odpukać, chyba się mdłości skończyły. Od rana mam dosłownie ochotę na wszystko i tylko mężowi pisze co ma mi kupić po drodze z pracy.
Mam dokładnie te same dylematy. Tez mnie okropnie dziś boli głowa, ale pół tabletki paracetamolu wzięłam 2 dni temu jak miałam migrenę. Lekarka powiedziała żeby brać sporadycznie :/ Faktycznie trudno przetrwać gdy głowa boli non stop i nic nie działa (kompresy, odpoczynek, spanie).Czesc Dziewczyny. Ja tez dzisiaj po wizycie, wszystko jest ok. Bardzo sie ciesze Dobrze ze doradzilyscie mi zebym zaczekala do dzis z wizyta, bo faktycznie nie bylo sensu jechac wczesniej. Plamienia sie pojawiaja ale na usg nic nie bylo widac niepokojacego... Dzis okropnie boli mnie glowa i nie wiem co jest lepsze... meczyc sie z tym jeszcze i moze wkoncu samo przejdzie czy bezpieczniej wziac paracetamol?? :/
Dopiero 9+4, ale zaczęło się już na początku 7. Mam nadzieję, że to w końcu koniec.Który tydzień?? To daje nadzieje, że w końcu minie...
Nie odbieraj mi nadziei. Już nie mam siły. W każdym bądź razie cieszę się dzisiejszym dniem. Nawet jednodniowa odskocznia się przyda.Ja tez tak przedwczoraj myślałam to wczoraj i dziś skutecznie mnie z błędu wyprowadziło [emoji23][emoji23]