Ja prenatalne mam w środę. Najbardziej stresujący moment ciąży :/Hej, mam zdj., Za 2 tyg.badania prenatalne, mam nadzieję że będzie dobrze.
Pozdrowienia dla wszystkich mam i przyszłych mamZobacz załącznik 1014721
reklama
Agunia1401
Moderator
Ja mam żel z Resibio bardzo fajnyHehe napisałaś o tej szczoteczce do twarzy i weszłam na Ali i sobie kupiłam od razu taka. Super opinie, nie droga, zobaczymy czy mi się sprawdzi a czym myjecie twarz taka szczotka? Szczególnie teraz w ciąży? Ja zel mam z kwasem wiec teraz głównie tonikiem, Mam kosmetyki z pat&rub wiec naturalne. Muszę żel jeszcze dokupić.
Milii
Fanka BB :)
Kinderka88
Wy widzicie tak jak ja głowę oczko nosek rączki i nóżki moja rodzina i mój mąż i moja córka do mnie ze to żółwik oni nic nie widzą mówią jakąś plama mama to spanikowala że to takie zniekształcone....
Nie kupuje nic, ubranka może pod koniec roku zacznę kupować a smoczki itp na pewnie w lutym.
A na tym zdjęciu to nie widzę nic tylko tez zlowika [emoji6]
m-madzix
Nie wiem czy pierwsza sie liczy bo zostala poroniona w 10 tyg. a nie rozwijala sie od 6 tyg. wiec nic nie zdazylo sie rozciagnac i powiekszyc. To chyba zalezy od budowy glownie, moja mama w 12 tyg brala slub i nic nie bylo widac, powiedziala ze taki brzuch jak ja miala znacznie pozniej. Ale ja sie ciesze bardzo ze już widać bo bardzo czekałam na tę ciążęJeśli to pierwsza ciąża, to może nie być nic widać nawet czasem do połowy ciąży. A jeśli kolejna, to ponoć szybko brzuch się zaokrągla. U mnie 11 tydzień i jeszcze nic nie widać, chyba, że są to wzdęcia po jedzeniu, to wtedy coś widać
Ale może nie idźmy tropem, że czym większy brzuch tym lepszyNie wiem czy pierwsza sie liczy bo zostala poroniona w 10 tyg. a nie rozwijala sie od 6 tyg. wiec nic nie zdazylo sie rozciagnac i powiekszyc. To chyba zalezy od budowy glownie, moja mama w 12 tyg brala slub i nic nie bylo widac, powiedziala ze taki brzuch jak ja miala znacznie pozniej. Ale ja sie ciesze bardzo ze już widać bo bardzo czekałam na tę ciążę
Anita1990
moderatorka
U mnie rano brzuch płaski, wieczorem zaokrąglony ale to znaczy, ze wzdęcia po jedzeniu są widoczne. Prawdziwy ciążowy brzuch będzie widoczny już od rana
Otoczenie tez nic nie widzi dziś byłam w pracy gdyby dyrekcja nie powiedziała to nikt by się nie zorientował. Mam 12+5 i jest to moja 2 ciąża. W poprzedniej brzuch był na otoczenia widoczny po 18tc
Otoczenie tez nic nie widzi dziś byłam w pracy gdyby dyrekcja nie powiedziała to nikt by się nie zorientował. Mam 12+5 i jest to moja 2 ciąża. W poprzedniej brzuch był na otoczenia widoczny po 18tc
m-madzix
Powiedziałam, że się cieszę, a nie że im większy tym lepszy..Ale może nie idźmy tropem, że czym większy brzuch tym lepszy
reklama
To miał być tylko żart. Przepraszam, jeśli uraziłam.Powiedziałam, że się cieszę, a nie że im większy tym lepszy..