Dreamy
Fanka BB :)
My tak samo teraz pozostaje czekać na wiadomość o płciW sumie to od razu nam się te spodobały i nie myśleliśmy już nad innymi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My tak samo teraz pozostaje czekać na wiadomość o płciW sumie to od razu nam się te spodobały i nie myśleliśmy już nad innymi
Jestem pracownikiem społecznym. Ta pani była pijana, a razem z nią na pewno też dziecko. Następnego dnia przyznała, że wypiła 4 piwaO mogę spytać gdzie pracujesz? Podopieczna to brzmi jak lekarz, nauczyciel albo trener, dobrze zgadłam?
Szkoda tej dziewczyny a co do drugiej ja bym nie oceniała, może nie była pijana? Mam taką nadzieję...
Jeszcze jak mi się śni o kimś to daje rade ale jak tylko coś o maluszku lub o mnie to panikuje 3 lata temu miałam laparoskopie usunięty torbiel na lewym jajniku nic mi po nim prawie nie zostało musieliśmy czekać ok 3 lat żeby móc się starać bo tam szwy w środku wiadomo itd itd lekarz nie kazał ryzykować. W lewym wogole nie ma pęcherzyków także działa tylko prawy także zależy nam żeby mieć jeszcze jedno jak maluszek by skończył / a 2 latka... Oby się udało na razie mam stress w obecnej sytuacji wyniki są ok nawet schudłam 2kg... Ale to dlatego że mało jej tych węglowodanów jak zjem i 12 zupę to będzie dobrze...
Pije wodę z cytryna trochę lepiej ale maskara pół dnia leżę jak tylko wstaje coś zrobić koszmar...
Zarejestrowała się na musteli i innych stronach może jakieś próbki wyślą
Jakie próbki na jakich stronach o co chodzi? [emoji4]
A wysyłają np kosmetyki dla niemowląt jakiś kocyk takie próbki
A jakie to np strony gdzie ich można szukać oprócz tej jednej?