reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Cześć dziewczyny podczytuję forum od samego początku i zdobyłam się na odwagę żeby napisać. Po długich staraniach udało się i mój termin to 6.03, ale z wczorajszego usg wyszło nawet 29.02. Mam 23 lata i w październiku zaczynam ostatni rok magisterki. Dużo zdrówka dla Was!

Dziewczyny trzymajcie kciuki jutro o 12 wizyta, nie są to penatraone, ale moja ginekolog nie wysyła bo ona robi dokładne, a jak coś jej przeszkadza to wtedy. W Norwegii pewnie będę miała polowkowe bo tan robią usg w 18 tygodniu jedynie.
Boję się jak z tymi badaniami krwi, zobaczymy limfocyty za nisko, Neutrocyty za wysoko tsh też czytając was wydaje mi się że za wysokie.
Trzymam kciuki :)
Jeju ja tez cały czas sok grejpfrutowy i nektarynki [emoji3]
No nie ma dnia u mnie może nic nie być tylko byle by były owoce :)
Ja takie zachcianki mialam jak bylam w ciazy z synkiem ;) caly czas jadlam mandarynki i pilam soki. Zobaczymy czy u Was sie pokryje ;)
Cześć dziewczyny podczytuję forum od samego początku i zdobyłam się na odwagę żeby napisać. Po długich staraniach udało się i mój termin to 6.03, ale z wczorajszego usg wyszło nawet 29.02. Mam 23 lata i w październiku zaczynam ostatni rok magisterki. Dużo zdrówka dla Was!
Witaj! Podziel sie zdjeciami maluszka jesli masz ochote :)

O matko, te sny... Mnie się śnią albo erotyczne (nie zawsze z TŻ i nie zawsze z mężczyzną [emoji102]) albo że już urodziłam. Przedwcześnie. Śni mi się, ze urodziłam w 2, 4, 6 miesiącu (tak tak URODZIŁAM nie poroniłam), lekarze stwierdzają ze trochę za wcześnie ale z dziecko jest tak silne ze do uratowania (po mamie [emoji23][emoji23][emoji23]) i okazuje się ze nawet do inkubatora nie trzeba tylko dużo muszę dokarmiać. No i tak ląduję w tych snach z 20- gramowym dzieckiem w domu i się zastanawiam, ubranka jakoś da radę, najwyżej uszyję sama, ale skąd pieluchy na takie mikro maleństwo wziąć.
Ja nie wiem, mój mózg chyba nie dopuszcza myśli o poronieniu tylko „wszystko będzie dobrze”.
A dzisiaj śniły mi się moje koty, wyszłam z nimi na spacer bez smyczy i prawie mi uciekły. Zastanawiam się, jak to będzie jak będzie dziecko, jakoś czuję, że będzie dużo tulenia i miziania bo to pieszczochy straszne a dziecko to idealny człowiek, ciepły mały i mało się rusza idealna przytulanka [emoji23]

O matko, te sny... Mnie się śnią albo erotyczne (nie zawsze z TŻ i nie zawsze z mężczyzną
Tez miewam takie dziwne sny tez nie zawsze z moim , wczesniej nigdy mi sie to nie zdarzalo , generalnie wczesniej nie mialam tak barwnych i o dziwnej fabule snow , a z erotycznych to nawet snil mi sie moj narzeczony jako gej skad sie to w tej glowie bierze... szok :) Dziecko mi sie jeszcze nie snilo , tzn wczesniej tak - ze poronilam i to kilka razy... Ostatnio mi sie nie zdarza :)

reklama
Tu mam takie z wczoraj. A jeśli chodzi o imiona to już też mamy z mężem wybrane- dla chłopaka Aleksy, a dla dziewczynki Liwia

Załączniki

• IMG_20190823_114107.jpg
    IMG_20190823_114107.jpg
    598,6 KB · Wyświetleń: 91
Do góry