reklama
BalbinaKwiat
Fanka BB :)
Mnie przy nagłym wstawaniu kłuje. I wieczorami w łóżku czuje rozciąganie trochę jak przed okresem.Was też tak kuje brzuch przy kichaniu?
BalbinaKwiat
Nie przejmuj się. Wczoraj byłam na wizycie, gin mówi, że to normalneAnita no właśnie tak mam przy kichaniu. Oby do poniedziałku jajko chyba zniosę
Milii
Nie przejmuj się. Wczoraj byłam na wizycie, gin mówi, że to normalne
Oby do wizyty to już będę spokojniejsza
Anita1990
moderatorka
Oby do wizyty to już będę spokojniejsza
Mili zostały Ci już tylko 3 dni przeleci a w poniedziałek nam napiszesz o pięknie bijącym serduszku [emoji173]️
Dreamy
Cześć dziewczyny podczytuję forum od samego początku i zdobyłam się na odwagę żeby napisać. Po długich staraniach udało się i mój termin to 6.03, ale z wczorajszego usg wyszło nawet 29.02. Mam 23 lata i w październiku zaczynam ostatni rok magisterki. Dużo zdrówka dla Was!
Bedemama!
Moderator
Trzymam kciukiDziewczyny trzymajcie kciuki jutro o 12 wizyta, nie są to penatraone, ale moja ginekolog nie wysyła bo ona robi dokładne, a jak coś jej przeszkadza to wtedy. W Norwegii pewnie będę miała polowkowe bo tan robią usg w 18 tygodniu jedynie.
Boję się jak z tymi badaniami krwi, zobaczymy limfocyty za nisko, Neutrocyty za wysoko tsh też czytając was wydaje mi się że za wysokie.
Jeju ja tez cały czas sok grejpfrutowy i nektarynki [emoji3]
Ja takie zachcianki mialam jak bylam w ciazy z synkiem caly czas jadlam mandarynki i pilam soki. Zobaczymy czy u Was sie pokryjeNo nie ma dnia u mnie może nic nie być tylko byle by były owoce
Witaj! Podziel sie zdjeciami maluszka jesli masz ochoteCześć dziewczyny podczytuję forum od samego początku i zdobyłam się na odwagę żeby napisać. Po długich staraniach udało się i mój termin to 6.03, ale z wczorajszego usg wyszło nawet 29.02. Mam 23 lata i w październiku zaczynam ostatni rok magisterki. Dużo zdrówka dla Was!
agacior89
Zaangażowana w BB
O matko, te sny... Mnie się śnią albo erotyczne (nie zawsze z TŻ i nie zawsze z mężczyzną [emoji102]) albo że już urodziłam. Przedwcześnie. Śni mi się, ze urodziłam w 2, 4, 6 miesiącu (tak tak URODZIŁAM nie poroniłam), lekarze stwierdzają ze trochę za wcześnie ale z dziecko jest tak silne ze do uratowania (po mamie [emoji23][emoji23][emoji23]) i okazuje się ze nawet do inkubatora nie trzeba tylko dużo muszę dokarmiać. No i tak ląduję w tych snach z 20- gramowym dzieckiem w domu i się zastanawiam, ubranka jakoś da radę, najwyżej uszyję sama, ale skąd pieluchy na takie mikro maleństwo wziąć.
Ja nie wiem, mój mózg chyba nie dopuszcza myśli o poronieniu tylko „wszystko będzie dobrze”.
A dzisiaj śniły mi się moje koty, wyszłam z nimi na spacer bez smyczy i prawie mi uciekły. Zastanawiam się, jak to będzie jak będzie dziecko, jakoś czuję, że będzie dużo tulenia i miziania bo to pieszczochy straszne a dziecko to idealny człowiek, ciepły mały i mało się rusza idealna przytulanka [emoji23]
Ja nie wiem, mój mózg chyba nie dopuszcza myśli o poronieniu tylko „wszystko będzie dobrze”.
A dzisiaj śniły mi się moje koty, wyszłam z nimi na spacer bez smyczy i prawie mi uciekły. Zastanawiam się, jak to będzie jak będzie dziecko, jakoś czuję, że będzie dużo tulenia i miziania bo to pieszczochy straszne a dziecko to idealny człowiek, ciepły mały i mało się rusza idealna przytulanka [emoji23]
Szarafoka
Tez miewam takie dziwne sny tez nie zawsze z moim , wczesniej nigdy mi sie to nie zdarzalo , generalnie wczesniej nie mialam tak barwnych i o dziwnej fabule snow , a z erotycznych to nawet snil mi sie moj narzeczony jako gej skad sie to w tej glowie bierze... szok Dziecko mi sie jeszcze nie snilo , tzn wczesniej tak - ze poronilam i to kilka razy... Ostatnio mi sie nie zdarzaO matko, te sny... Mnie się śnią albo erotyczne (nie zawsze z TŻ i nie zawsze z mężczyzną
reklama