reklama
Hej byłam teraz na usg prenatalnym i jest wszystko ok, chociaż ryzyko nie jest takie duże jak u innych. U mnie trisomia 21 to 1:1304, trisomia 18 to 1:3223 i trisomia 13 <1:20000. Przeziernosc wychodzi 2,1 mm. Serduszko 162 i długości 7,07 cm. Ogolnie lekarz się skłania w kierunku chłopca i bardzo bym tego chciała żeby tak było.
Załączniki
Urszula92
Początkująca w BB
Lekko przestraszneNie pytajcie jakie ja miałam sny straszne! Karmilam dziecko piersią a ono mi dosłownie wciagnelo ta pierś urwalo wyrwał z ciała i lyknelo masakra jakaś
madziuuula
Fanka BB :)
Hej byłam teraz na usg prenatalnym i jest wszystko ok, chociaż ryzyko nie jest takie duże jak u innych. U mnie trisomia 21 to 1:1304, trisomia 18 to 1:3223 i trisomia 13 QUOTE]A 86 to twój rocznik?
Mi z taką trisomia parę lat temu niepotrzebnie nagadali a młody oczywiście urodził się zdrowy [emoji3526]
Urszula92
Początkująca w BB
Dziewczyny! Ja spojrzałam dziś na swój pępek... Czy to możliwe, że już powoli wypycha mi pępek? Nigdy go tak dobrze nie widziałam! Generalnie moja waga roście w raczej zaskakującym tempie (około 4 k,5 kg na plusie), a jakaś tam szczupła bardzo nie jestem, a pępek wyjątkowo dobrze widoczny. Czy Wy też tak macie?? Ja do męża jak głupia krzyczałam: "Zobacz! Widać mój pępek!! Zobacz jaki płytki!!" Patrzył na mnie lekko stronniczo i subiektywnie negatywnie
BalbinaKwiat
Mi jedynie tłuszcz wypchnęło Od 2 dni chodzę i cały czas coś przeżuwam Który masz tydzień?Dziewczyny! Ja spojrzałam dziś na swój pępek... Czy to możliwe, że już powoli wypycha mi pępek? Nigdy go tak dobrze nie widziałam! Generalnie moja waga roście w raczej zaskakującym tempie (około 4 k,5 kg na plusie), a jakaś tam szczupła bardzo nie jestem, a pępek wyjątkowo dobrze widoczny. Czy Wy też tak macie?? Ja do męża jak głupia krzyczałam: "Zobacz! Widać mój pępek!! Zobacz jaki płytki!!" Patrzył na mnie lekko stronniczo i subiektywnie negatywnie
Milii
Urszula ja po mimo że to moja druga ciąża i mam pozostałości i nie zrzucone kg to nie mam tak mam taki brzuch jaki mi został po córce nic nie rosnie - 2kg widocznie tej tkanki tłuszczowej mu starczy hahaha na sporo czasu u Ciebie widocznie jest inaczej ja w ciąży z córką statsznie tyłam ale To po slodyczach bo tylko to mi wchodziło teraz mam całkiem inaczej waga spada jem tylko grejfruty nektarynki kwaśny sok pomarańczowy kanapki z pomidorem codziennie muszą być jutro flaczki jeszcze 3 dni do wizyty
Kinderka88
Ja tez tak miałam w ciąży z córka ze jadłam tylko słodkie a jak był gril to robiłam na nim pierogi ruskie bo mięso było okropne [emoji23] teraz tez kwaśne, owoce, kasze z warzywami itp a słodycz tak średnio
reklama