reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
O mogę spytać gdzie pracujesz? Podopieczna to brzmi jak lekarz, nauczyciel albo trener, dobrze zgadłam? :)
Szkoda tej dziewczyny a co do drugiej ja bym nie oceniała, może nie była pijana? Mam taką nadzieję...
Jestem pracownikiem społecznym. Ta pani była pijana, a razem z nią na pewno też dziecko. Następnego dnia przyznała, że wypiła 4 piwa :(

Byłam dziś prywatnie u ginekologa bo udało mi się znaleźć ginekolog endokrynolog [emoji6] i w sumie dobrze wyszło bo wypatrzyla, że kosmowka się rozwarstwia [emoji849] dostałam duphaston ale teraz tak się zastanawiam na 20 dni starczy a kolejna wizyta za miesiąc czyli tak se mam przerwać [emoji849] bez sensu, wcześniej nie wiedziałam ile jest w opakowaniu więc nie zainterweniowalam.
Jakoś tak w tej ciąży nie mogę se znaleźć odpowiedniego gina [emoji12]

Ja też grejpfruty w każdych ilościach ale ostatnio przesadziłam. Zjadłam na noc całego i rano wisialam nad kibelkiem, poki co pierwszy i jedynym raz w ciazy ale jestem pewna, że to przez grejfruta bo sam kwas czułam w buzi ;/ przeszłam dwu dniowy odwyk i zaraz idę znowu jednego opędzlowac :D

Nie pytajcie jakie ja miałam sny straszne! Karmilam dziecko piersią a ono mi dosłownie wciagnelo ta pierś urwalo wyrwał z ciała i lyknelo masakra jakaś
Jeszcze jak mi się śni o kimś to daje rade ale jak tylko coś o maluszku lub o mnie to panikuje :( 3 lata temu miałam laparoskopie usunięty torbiel na lewym jajniku nic mi po nim prawie nie zostało musieliśmy czekać ok 3 lat żeby móc się starać bo tam szwy w środku wiadomo itd itd lekarz nie kazał ryzykować. W lewym wogole nie ma pęcherzyków także działa tylko prawy także zależy nam żeby mieć jeszcze jedno jak maluszek by skończył / a 2 latka... Oby się udało na razie mam stress w obecnej sytuacji wyniki są ok nawet schudłam 2kg... Ale to dlatego że mało jej tych węglowodanów jak zjem i 12 zupę to będzie dobrze...

Pije wodę z cytryna trochę lepiej ale maskara pół dnia leżę jak tylko wstaje coś zrobić koszmar...

Zarejestrowała się na musteli i innych stronach może jakieś próbki wyślą :)

reklama
Do góry