Kinderka88
Fanka BB :)
Nic nie czuje ale to za wcześnie podobno przy drugim czuć dopiero ok 16 tyg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic nie czuje ale to za wcześnie podobno przy drugim czuć dopiero ok 16 tyg
Witamy [emoji16]Cześć dziewczyny podczytuję forum od samego początku i zdobyłam się na odwagę żeby napisać. Po długich staraniach udało się i mój termin to 6.03, ale z wczorajszego usg wyszło nawet 29.02. Mam 23 lata i w październiku zaczynam ostatni rok magisterki. Dużo zdrówka dla Was!
Dokładnie robię tak samo. Oliwka w zelu u hmm nie działa cuda i detektor pod kontem wtedy sukces u mnie. Czasami uda się że tylko przyloze i odrazu mam piękna melodię A słucham już od 9 tygodnia [emoji7]Czasami trzeba ta sondę przyłożyć jakby pod kątem to szybciej łapie i ja smaruje brzuch oliwka wtedy szybciej wylapuje tetno
Boję się dużo dziewczyn tu pisało że szły na wizyty i serduszko nie biło już bym chciała mieć tą wizytę za sobą
Haha faktycznie niezle odjechany sen. Dzieki za poprawe humoru na szczescie nie mecza mnie takie koszmary (odpukac).Nie pytajcie jakie ja miałam sny straszne! Karmilam dziecko piersią a ono mi dosłownie wciagnelo ta pierś urwalo wyrwał z ciała i lyknelo masakra jakaś
Super i gratulacje! Czemu chcesz chlopca, jesli moge spytac? W domu jest przewaga dziewczynek? Fajnie by bylo, zeby nam wszystkim spelnily sie zyczenia odnosnie plciHej byłam teraz na usg prenatalnym i jest wszystko ok, chociaż ryzyko nie jest takie duże jak u innych. U mnie trisomia 21 to 1:1304, trisomia 18 to 1:3223 i trisomia 13 <1:20000. Przeziernosc wychodzi 2,1 mm. Serduszko 162 i długości 7,07 cm. Ogolnie lekarz się skłania w kierunku chłopca i bardzo bym tego chciała żeby tak było.
A Ty już byłaś na jakiejś wizycie? Biło serce?
Nie ja byłam tylko w 5 tygodniu i dlatego się boję
No to rozumiem twój lek ale zobacz masz zachcianki wiec to dobry znak tego się trzymajmy