reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Cześć dziewczyny podczytuję forum od samego początku i zdobyłam się na odwagę żeby napisać. Po długich staraniach udało się i mój termin to 6.03, ale z wczorajszego usg wyszło nawet 29.02. Mam 23 lata i w październiku zaczynam ostatni rok magisterki. Dużo zdrówka dla Was!
Witamy [emoji16]
Mam ten sam termin co Ty 6/03

Czasami trzeba ta sondę przyłożyć jakby pod kątem to szybciej łapie i ja smaruje brzuch oliwka wtedy szybciej wylapuje tetno
Dokładnie robię tak samo. Oliwka w zelu u hmm nie działa cuda i detektor pod kontem wtedy sukces u mnie. Czasami uda się że tylko przyloze i odrazu mam piękna melodię A słucham już od 9 tygodnia [emoji7]

Nie pytajcie jakie ja miałam sny straszne! Karmilam dziecko piersią a ono mi dosłownie wciagnelo ta pierś urwalo wyrwał z ciała i lyknelo masakra jakaś
Haha faktycznie niezle odjechany sen. Dzieki za poprawe humoru :D na szczescie nie mecza mnie takie koszmary (odpukac).
Hej byłam teraz na usg prenatalnym i jest wszystko ok, chociaż ryzyko nie jest takie duże jak u innych. U mnie trisomia 21 to 1:1304, trisomia 18 to 1:3223 i trisomia 13 <1:20000. Przeziernosc wychodzi 2,1 mm. Serduszko 162 i długości 7,07 cm. Ogolnie lekarz się skłania w kierunku chłopca i bardzo bym tego chciała żeby tak było.
Super i gratulacje! Czemu chcesz chlopca, jesli moge spytac? W domu jest przewaga dziewczynek? Fajnie by bylo, zeby nam wszystkim spelnily sie zyczenia odnosnie plci :)

reklama
Do góry