Wydaje mi się że taki zdrowy zaszczyk naturalnych składników, lepiej sobie poradzi niż nie jeden lek apteczny. Dobrze ze reagujesz od razu.A ja pytanie dziewczyny z innej beczki rozchorowalam się dziś piątek nie chce jechać za bardzo do lekarza bo w Danii napewno nic nie dostanę tutaj nawet jak w ciąży nie jesteś to natura ma działać cuda [emoji14] myślicie że płukanie gardła woda z solą bo mnie boli parówki z rumianku i syrop z cebuli jest ok? Nie chce brać leków a potem się zamartwiac. I kanapki z czosnkiem jeszcze do tego wiadomo gorąca herbata z miodem i cytryna czy myślicie że taki zestaw jest wporzadku?
reklama
agacior89
Zaangażowana w BB
A ja pytanie dziewczyny z innej beczki rozchorowalam się dziś piątek nie chce jechać za bardzo do lekarza bo w Danii napewno nic nie dostanę tutaj nawet jak w ciąży nie jesteś to natura ma działać cuda [emoji14] myślicie że płukanie gardła woda z solą bo mnie boli parówki z rumianku i syrop z cebuli jest ok? Nie chce brać leków a potem się zamartwiac. I kanapki z czosnkiem jeszcze do tego wiadomo gorąca herbata z miodem i cytryna czy myślicie że taki zestaw jest wporzadku?
Woda z soda do płukania albo jakiś napar ziołowy (jak bardzo boli to używam Glimbaxu do płukania tylko nie wiem czy w ciąży można)
Kasza jaglana (rosół domowy z kasza jaglana to coś co od razu mnie stawia na nogi)
Imbir w herbacie albo nawet jeść po kawałeczku i zagryzać łyżeczka miodu
Do herbaty syrop z malin albo bzu - tylko jakoś dobry, z apteki, nie marketowi gdzie tego syropu jest 2-3%
Kanapki z czosnkiem alboooooo moje ulubione szpinak z czosnkiem, szpinak „wchłonie” każdą ilość czosnku
Agunia1401
Moderator
W którym jesteś tygodniu? Ja miałam tak do 9, a teraz tylko cierpię na chore sny.Nawet o tym nie pomyslalam... zaraz ide speawdzic swoja kosmetyczke
Pamietaj tylko, ze miod po rozpuszczeniu w goracej wodzie traci swoje wlasciwosci. Najlepiej rozpuscuc go w letniej wodzie.
U mnie noc nieprzespana. Czy ktoras z was tez cierpi na bezsennosc?
Ja kupiłam ta poduszke w poprzedniej ciazy i bardzo fajnie się śpi, ja się od niej uzaleznilam i nie będąc w ciąży też z nią spałam bo ciężko mi już zasnąć.Ja z chorych snów wpadłam w erotyczne a teraz w bezsenność budzę się po pare razy w nocy, nie umiem sobie miejsca znaleźć. Ale dziś już się wyspie na nowej poduszce dla ciężarnych może będzie lepiej.
Anita1990
moderatorka
Ja kupiłam ta poduszke w poprzedniej ciazy i bardzo fajnie się śpi, ja się od niej uzaleznilam i nie będąc w ciąży też z nią spałam bo ciężko mi już zasnąć.
Ja w poprzedniej tez miałam ale właśnie spałam ba niej po ciąży, potem Michał w niej leżał i nam się zniszczyła. Ale to był najlepszy zakup ciążowy
A mozecie podac nazwe tej poduszki? Bo moze mi sie przydac. Tez ostatnio nie moge sobie miejsca znalezc. Jak nie duchoty to zimno i noc zarywam prawie kazda.Ja w poprzedniej tez miałam ale właśnie spałam ba niej po ciąży, potem Michał w niej leżał i nam się zniszczyła. Ale to był najlepszy zakup ciążowy
reklama