reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

A ja pytanie dziewczyny z innej beczki rozchorowalam się dziś piątek nie chce jechać za bardzo do lekarza bo w Danii napewno nic nie dostanę tutaj nawet jak w ciąży nie jesteś to natura ma działać cuda [emoji14] myślicie że płukanie gardła woda z solą bo mnie boli parówki z rumianku i syrop z cebuli jest ok? Nie chce brać leków a potem się zamartwiac. I kanapki z czosnkiem jeszcze do tego wiadomo gorąca herbata z miodem i cytryna czy myślicie że taki zestaw jest wporzadku?
Wydaje mi się że taki zdrowy zaszczyk naturalnych składników, lepiej sobie poradzi niż nie jeden lek apteczny. Dobrze ze reagujesz od razu.

reklama
A ja pytanie dziewczyny z innej beczki rozchorowalam się dziś piątek nie chce jechać za bardzo do lekarza bo w Danii napewno nic nie dostanę tutaj nawet jak w ciąży nie jesteś to natura ma działać cuda [emoji14] myślicie że płukanie gardła woda z solą bo mnie boli parówki z rumianku i syrop z cebuli jest ok? Nie chce brać leków a potem się zamartwiac. I kanapki z czosnkiem jeszcze do tego wiadomo gorąca herbata z miodem i cytryna czy myślicie że taki zestaw jest wporzadku?

Woda z soda do płukania albo jakiś napar ziołowy (jak bardzo boli to używam Glimbaxu do płukania tylko nie wiem czy w ciąży można)
Kasza jaglana (rosół domowy z kasza jaglana to coś co od razu mnie stawia na nogi)
Imbir w herbacie albo nawet jeść po kawałeczku i zagryzać łyżeczka miodu
Do herbaty syrop z malin albo bzu - tylko jakoś dobry, z apteki, nie marketowi gdzie tego syropu jest 2-3%
Kanapki z czosnkiem alboooooo moje ulubione szpinak z czosnkiem, szpinak „wchłonie” każdą ilość czosnku :D

Nawet o tym nie pomyslalam... zaraz ide speawdzic swoja kosmetyczke :)

Pamietaj tylko, ze miod po rozpuszczeniu w goracej wodzie traci swoje wlasciwosci. Najlepiej rozpuscuc go w letniej wodzie.

U mnie noc nieprzespana. Czy ktoras z was tez cierpi na bezsennosc?
W którym jesteś tygodniu? Ja miałam tak do 9, a teraz tylko cierpię na chore sny.

Ja z chorych snów wpadłam w erotyczne a teraz w bezsenność :( budzę się po pare razy w nocy, nie umiem sobie miejsca znaleźć. Ale dziś już się wyspie na nowej poduszce dla ciężarnych może będzie lepiej.

Ja z chorych snów wpadłam w erotyczne a teraz w bezsenność :( budzę się po pare razy w nocy, nie umiem sobie miejsca znaleźć. Ale dziś już się wyspie na nowej poduszce dla ciężarnych może będzie lepiej.
Ja kupiłam ta poduszke w poprzedniej ciazy i bardzo fajnie się śpi, ja się od niej uzaleznilam i nie będąc w ciąży też z nią spałam bo ciężko mi już zasnąć.

Ja kupiłam ta poduszke w poprzedniej ciazy i bardzo fajnie się śpi, ja się od niej uzaleznilam i nie będąc w ciąży też z nią spałam bo ciężko mi już zasnąć.

Ja w poprzedniej tez miałam ale właśnie spałam ba niej po ciąży, potem Michał w niej leżał i nam się zniszczyła. Ale to był najlepszy zakup ciążowy :)

Ja w poprzedniej tez miałam ale właśnie spałam ba niej po ciąży, potem Michał w niej leżał i nam się zniszczyła. Ale to był najlepszy zakup ciążowy :)
A mozecie podac nazwe tej poduszki? Bo moze mi sie przydac. Tez ostatnio nie moge sobie miejsca znalezc. Jak nie duchoty to zimno i noc zarywam prawie kazda.

reklama
Ja kupiłam taka, tylko szara :)

Załączniki

• E10FE891-39AD-4BB6-A007-D76F4E7AE21E.png
    E10FE891-39AD-4BB6-A007-D76F4E7AE21E.png
    180,2 KB · Wyświetleń: 88
Do góry