reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Żegnam się Dziewczynki ... Byłam u dr i stwierdzil poronienie. Dał skierowanie na oddział na kontrolę i doczyszczenie macicy.
Kazał mi próbować dalej a ja siedzę i pytam samą siebie czy chce ...
Trzymam kciuki za Was i Wasze Maluszki a narazie na parę dni rzucę się w wir pracy
Tak mi przykro [emoji22] trzymaj się [emoji8]

Zapomniałam dzisiaj rano letroxa wziąć wzięłam jak zaczęło ssać po śniadaniu mam nadzieję że choć trochę się wchlonie...

reklama
Ja jestem na zwolnieniu lekarskim od kilku miesiecy przez wypalenie zawodowe, wiec tez sporo stresow. Wiem, co czujesz :×

Ja pracowalam za granicą.Po powrocie zaszłam w ciążę więc aktualnie nie pracuję.Dobrze że jesteś na zwolnieniu.Odpoczniesz psychicznie.To bardzo ważne.Bedzie wszystko dobrze.Musi być

Bardzo mi przykro :* marzec 2020 jest bardzo pechowy.. Wiele straconych dzidziusiow niestety.

U mnie na szczescie wszystko ok :) z usg wyszlo, ze to dopiero 6t3d, wiec termin wychodzi na 27-28 marzec. Polozna twierdzi jednak, ze w urodze w okolicach 21 marca, bo pierwszy synek urodzil sie tydzien przed terminem :)

Jak wroce do domu to wrzuce zdjecie, bo czekam jeszcze na badanie krwi. Chociaz malo widac, bo dzidzia ma dopiero 0.7cm. Serduszko juz bilo :)

Powodzenia wszystkim dziewczynom, ktore dzisiaj wizytuja!

Ja bym tak długo nie wytrzymała, pierwsza wizyta 6,5 tygodnia teraz jestem w 8 i aż mnie skręca, żeby iść do innego ginekologa i sprawdzić czy wszystko ok
No właśnie na USG nie zamierzam iść wcześniej niż za jakiś miesiąc. W pierwszej ciąży poszłam do ginekologa w 4 tygodniu no i niestety ciąża zakończyła się w 7 tygodniu.Jak ma być dobrze to będzie.Kiedys kobiety nie robiły USG wogole.Fakt ,że jestem ciekawa niesamowicie ale cierpliwie czekam.

Kochane bardzo mi przykro takie smutne wiadomości.

Kochane czy wy też nie czujecie ciąży ja na prawdę wstaje rano i tak jakby pustka nic żadnych bulgotek nic..

Oj też bym tak chciała bez objawów, ja mam ciągle uczucie rozciągania, pobolewania brzucha i do tego te gazy...

Kochana ja tak miałam na początku jak tylko wykonałam test ciążowy i od tego czasu nic żadnych objawów... Nie wiem czy to ok..

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

Witam. Podczytuje Was póki co, ale nic nie pisałam do tej pory. Chyba bardziej ze strachu ze moja przygoda dopiero sie zaczyna , a zeby sie nie zakonczyla niespodziewanie.
Ale mam pytanie do Was. Jestem w 8 tyg.wg OM. Rozumiem ze ciagniecie w podbrzuszu, kłucie w pachwinach jest normą.
Ale ostatnio zaczynam czuć dyskomfort tak jakby w okolicach żołądka? Poniżej żeber? Nie ból, po prostu coś czuje, jakiś ucisk delikatny? Takie ni.to delikatne rozpieranie, nie umiem opisac nawet. Czy też tak macie?

Kochana ja tak miałam na początku jak tylko wykonałam test ciążowy i od tego czasu nic żadnych objawów... Nie wiem czy to ok..

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png
Ja tak miałam. Zaczęłam się martwić ale poszłam do. Lekarza i jest wszystko ok :) powiedział że objawy to subiektywne uczucie i kiedyś jak nie było usg badań to kobiety się tym sugerowały teraz ze to nie ma sensu bo każda przechodzi inaczej. Ja sobie to tak wytłumaczyłam, że mam problemy z hormonami i mój organizm szybko przyzwyczaja się do zmian hormonalnych :)

reklama
Ja tak miałam. Zaczęłam się martwić ale poszłam do. Lekarza i jest wszystko ok :) powiedział że objawy to subiektywne uczucie i kiedyś jak nie było usg badań to kobiety się tym sugerowały teraz ze to nie ma sensu bo każda przechodzi inaczej. Ja sobie to tak wytłumaczyłam, że mam problemy z hormonami i mój organizm szybko przyzwyczaja się do zmian hormonalnych :)

Gdybym nie wiedziała to bym nie powiedziała że to ciąża :) oby do wizyty 26 sierpnia

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

Do góry