Bardzo współczuje który to był tydzień i dzień ?Żegnam się Dziewczynki ... Byłam u dr i stwierdzil poronienie. Dał skierowanie na oddział na kontrolę i doczyszczenie macicy.
Kazał mi próbować dalej a ja siedzę i pytam samą siebie czy chce ...
Trzymam kciuki za Was i Wasze Maluszki a narazie na parę dni rzucę się w wir pracy
reklama
Kinderka88
Fanka BB :)
Cudownie w którym tygodniu jesteś? Licząc od ostatniej miesiączki.
8 tydzień 7+6 termin z usg na 15 marca
evli2
lekarz może wystawić zwolnienie do 3 dni wsteczJa tez sie slabo czuje. Prasowalam ciuszki corce i ledwo ustalam na nogach ale musialam dokonczyc bo maz to by mi połowę ubranek przypalil haha odpoczywam ile sie da.
Ktos się orientuję czy lekarz może wystawić zwolnienie dwa dni wstecz ??
evli2
mnie też...ja idę jutro na wizytę na nfz i pojutrze na pierwszą do mojej lekarki prywatnie i tez już się stresuje...Bardzo przykro ;( tuli y mocno i jedno jest pewne nie poddawaj się bo warto. Jakoś wcześniej nie zdawałam sobie sprawy ile jest poronien teraz mnie to przeraża.
evli2
smutny tydzień u nas na forum...jeju żeby już nie było żadnych poronień, zatrzymań....może kolejne bliźniaki niech się pojawią...samych szczęśliwych wieści po wizytach dla Was i dla siebie życzę....
Ciocia Klocia
Zaangażowana w BB
Przyznam szczerze ze 2 lata temu gdzie byłam w grupie październikowe mamusie 2017 nie było tyle poronień jestem w szoku ... ja PIERWSZA WIZYTĘ mam 10 września i nie wiem jak dotrwamsmutny tydzień u nas na forum...jeju żeby już nie było żadnych poronień, zatrzymań....może kolejne bliźniaki niech się pojawią...samych szczęśliwych wieści po wizytach dla Was i dla siebie życzę....
evli2
ja byłam listopadowaą mamą 2017- w sumie nadal jestemi powiem szczerze, że było spor u nas. i dużo wcześników….wysyp zaczął się już od września...w listopadzie rodziło się już niewiele dzieci...Przyznam szczerze ze 2 lata temu gdzie byłam w grupie październikowe mamusie 2017 nie było tyle poronień jestem w szoku ... ja PIERWSZA WIZYTĘ mam 10 września i nie wiem jak dotrwam
evli2
a który masz tydzień obecnie???to jeszcze miesiąc do wizyty...Przyznam szczerze ze 2 lata temu gdzie byłam w grupie październikowe mamusie 2017 nie było tyle poronień jestem w szoku ... ja PIERWSZA WIZYTĘ mam 10 września i nie wiem jak dotrwam
Ciocia Klocia
Zaangażowana w BB
Mam 7+6 dni . W uk właśnie pierwsze usg Rabia ok 12 tygodnia .a który masz tydzień obecnie???to jeszcze miesiąc do wizyty...
reklama
Bedemama!
Moderator
Ja jestem na zwolnieniu lekarskim od kilku miesiecy przez wypalenie zawodowe, wiec tez sporo stresow. Wiem, co czujesz :×Kurde, wykończymy się Ja jeszcze dodatkowo mam nerwicę i biorę też od tygodnia eutyrox na niedoczynność :/
Bardzo mi przykro :* marzec 2020 jest bardzo pechowy.. Wiele straconych dzidziusiow niestety.Żegnam się Dziewczynki ... Byłam u dr i stwierdzil poronienie. Dał skierowanie na oddział na kontrolę i doczyszczenie macicy.
Kazał mi próbować dalej a ja siedzę i pytam samą siebie czy chce ...
Trzymam kciuki za Was i Wasze Maluszki a narazie na parę dni rzucę się w wir pracy
Będęmama jak tam u ciebie po wizycie?
U mnie na szczescie wszystko ok z usg wyszlo, ze to dopiero 6t3d, wiec termin wychodzi na 27-28 marzec. Polozna twierdzi jednak, ze w urodze w okolicach 21 marca, bo pierwszy synek urodzil sie tydzien przed terminem
Jak wroce do domu to wrzuce zdjecie, bo czekam jeszcze na badanie krwi. Chociaz malo widac, bo dzidzia ma dopiero 0.7cm. Serduszko juz bilo
Powodzenia wszystkim dziewczynom, ktore dzisiaj wizytuja!