reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Żegnam się Dziewczynki ... Byłam u dr i stwierdzil poronienie. Dał skierowanie na oddział na kontrolę i doczyszczenie macicy.
Kazał mi próbować dalej a ja siedzę i pytam samą siebie czy chce ...
Trzymam kciuki za Was i Wasze Maluszki a narazie na parę dni rzucę się w wir pracy
Bardzo współczuje :( który to był tydzień i dzień ? :(

reklama
smutny tydzień u nas na forum...jeju żeby już nie było żadnych poronień, zatrzymań....może kolejne bliźniaki niech się pojawią...samych szczęśliwych wieści po wizytach dla Was i dla siebie życzę....

smutny tydzień u nas na forum...jeju żeby już nie było żadnych poronień, zatrzymań....może kolejne bliźniaki niech się pojawią...samych szczęśliwych wieści po wizytach dla Was i dla siebie życzę....
Przyznam szczerze ze 2 lata temu gdzie byłam w grupie październikowe mamusie 2017 nie było tyle poronień :( jestem w szoku ... ja PIERWSZA WIZYTĘ mam 10 września i nie wiem jak dotrwam

Przyznam szczerze ze 2 lata temu gdzie byłam w grupie październikowe mamusie 2017 nie było tyle poronień :( jestem w szoku ... ja PIERWSZA WIZYTĘ mam 10 września i nie wiem jak dotrwam
ja byłam listopadowaą mamą 2017- w sumie nadal jestem:)i powiem szczerze, że było spor u nas. i dużo wcześników….wysyp zaczął się już od września...w listopadzie rodziło się już niewiele dzieci...:)

reklama
Kurde, wykończymy się :D Ja jeszcze dodatkowo mam nerwicę i biorę też od tygodnia eutyrox na niedoczynność :/
Ja jestem na zwolnieniu lekarskim od kilku miesiecy przez wypalenie zawodowe, wiec tez sporo stresow. Wiem, co czujesz :×

Żegnam się Dziewczynki ... Byłam u dr i stwierdzil poronienie. Dał skierowanie na oddział na kontrolę i doczyszczenie macicy.
Kazał mi próbować dalej a ja siedzę i pytam samą siebie czy chce ...
Trzymam kciuki za Was i Wasze Maluszki a narazie na parę dni rzucę się w wir pracy
Bardzo mi przykro :* marzec 2020 jest bardzo pechowy.. Wiele straconych dzidziusiow niestety.

Będęmama jak tam u ciebie po wizycie?

U mnie na szczescie wszystko ok :) z usg wyszlo, ze to dopiero 6t3d, wiec termin wychodzi na 27-28 marzec. Polozna twierdzi jednak, ze w urodze w okolicach 21 marca, bo pierwszy synek urodzil sie tydzien przed terminem :)

Jak wroce do domu to wrzuce zdjecie, bo czekam jeszcze na badanie krwi. Chociaz malo widac, bo dzidzia ma dopiero 0.7cm. Serduszko juz bilo :)

Powodzenia wszystkim dziewczynom, ktore dzisiaj wizytuja!

Do góry