reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

Żegnam się Dziewczynki ... Byłam u dr i stwierdzil poronienie. Dał skierowanie na oddział na kontrolę i doczyszczenie macicy.
Kazał mi próbować dalej a ja siedzę i pytam samą siebie czy chce ...
Trzymam kciuki za Was i Wasze Maluszki a narazie na parę dni rzucę się w wir pracy
Bardzo współczuje :( który to był tydzień i dzień ? :(

reklama
smutny tydzień u nas na forum...jeju żeby już nie było żadnych poronień, zatrzymań....może kolejne bliźniaki niech się pojawią...samych szczęśliwych wieści po wizytach dla Was i dla siebie życzę....

smutny tydzień u nas na forum...jeju żeby już nie było żadnych poronień, zatrzymań....może kolejne bliźniaki niech się pojawią...samych szczęśliwych wieści po wizytach dla Was i dla siebie życzę....
Przyznam szczerze ze 2 lata temu gdzie byłam w grupie październikowe mamusie 2017 nie było tyle poronień :( jestem w szoku ... ja PIERWSZA WIZYTĘ mam 10 września i nie wiem jak dotrwam

Przyznam szczerze ze 2 lata temu gdzie byłam w grupie październikowe mamusie 2017 nie było tyle poronień :( jestem w szoku ... ja PIERWSZA WIZYTĘ mam 10 września i nie wiem jak dotrwam
ja byłam listopadowaą mamą 2017- w sumie nadal jestem:)i powiem szczerze, że było spor u nas. i dużo wcześników….wysyp zaczął się już od września...w listopadzie rodziło się już niewiele dzieci...:)

reklama
Kurde, wykończymy się :D Ja jeszcze dodatkowo mam nerwicę i biorę też od tygodnia eutyrox na niedoczynność :/
Ja jestem na zwolnieniu lekarskim od kilku miesiecy przez wypalenie zawodowe, wiec tez sporo stresow. Wiem, co czujesz :×

Żegnam się Dziewczynki ... Byłam u dr i stwierdzil poronienie. Dał skierowanie na oddział na kontrolę i doczyszczenie macicy.
Kazał mi próbować dalej a ja siedzę i pytam samą siebie czy chce ...
Trzymam kciuki za Was i Wasze Maluszki a narazie na parę dni rzucę się w wir pracy
Bardzo mi przykro :* marzec 2020 jest bardzo pechowy.. Wiele straconych dzidziusiow niestety.

Będęmama jak tam u ciebie po wizycie?

U mnie na szczescie wszystko ok :) z usg wyszlo, ze to dopiero 6t3d, wiec termin wychodzi na 27-28 marzec. Polozna twierdzi jednak, ze w urodze w okolicach 21 marca, bo pierwszy synek urodzil sie tydzien przed terminem :)

Jak wroce do domu to wrzuce zdjecie, bo czekam jeszcze na badanie krwi. Chociaz malo widac, bo dzidzia ma dopiero 0.7cm. Serduszko juz bilo :)

Powodzenia wszystkim dziewczynom, ktore dzisiaj wizytuja!

Do góry