reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

Screenshot_20190803-095823_Gallery.jpg
Screenshot_20190803-095749_Instagram.jpg

reklama
Dziewczyny nie chciałybyście utworzyć wspólnej konwersacji na Messengerze?? Łatwiej tam trochę z odczytywaniem wiadomości;)
Kto ma ochotę ten sposób pogaduszek to łapka w górę. W prywatnej wiadomości możemy wymienić się danymi to wyszukania

Dziewczyny nie chciałybyście utworzyć wspólnej konwersacji na Messengerze?? Łatwiej tam trochę z odczytywaniem wiadomości;)
Kto ma ochotę ten sposób pogaduszek to łapka w górę. W prywatnej wiadomości możemy wymienić się danymi to wyszukania
Ustaliliśmy że utworzy y grupę po 12 tygodniu pod koniec sierpnia jak już wszystkie po urlopach zjada i wszystkie już będą wszystko wiedzieć ;) widzisz ze wciąż dochodzą nowe, zaczekamy aż się unormuje I zrobimy grupę na fb.

Termin USG i badania podwójnego mam juz wyznaczony na 28.08 ;] Dodatkowo będę robić też SANCO- płodowe DNA. Cena zabójcza, ale jestem pediatrą i z mojego punktu widzenia nie wyobrażam sobie nie zrobić tego badania ;] Czasami nadmiar wiedzy i doświadczenie jest milion razy gorszy niż niewiedza ;[ Wszystkie moje koleżanki lekarki odchodzą od zmysłów w ciąży ...
Też mam 28.08 termin prenatalnych ;) jestem umowiona w Poznaniu u faceta ktory jest członkiem Sekcji Ultrasonografii Polskiego Towarzystwa Ginekologicznego (posiada m. in. certyfikat Sekcji Ultrasonografii PTG w zakresie wykonywania badań ultrasonograficznych w położnictwie i ginekologii oraz certyfikat The Fetal Medicine Fundation w zakresie badań prenatalnych w 11-13+6 tygodniu ciąży - przezierność karku u płodu NT).

reklama
Dziewczyny z innej beczki takie trochę dziwne pytanie ale czy wy macie ciemniejszy kolor moczu? Ja mam bardzo ciemny żółty może coś jest nie tak [emoji848]
Dokładnie za mało wody, też tak mam a zdecydowanie za mało pije bo mnie mdli [emoji12]

Nie ma co zamykać grupy, tak jak piszecie niech tu podolaczaja dziewczyny i wtedy można pomyśleć

Do góry