Siuniaczek77
Początkująca w BB
A ja mam pytanie do mam które już maja dzieci . Jak sobie radzicie z maluchami które chcą siadać na Waszym brzuchu i skakać i opierać się łokciem i Bóg wie co jeszcze ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja mam pytanie do mam które już maja dzieci . Jak sobie radzicie z maluchami które chcą siadać na Waszym brzuchu i skakać i opierać się łokciem i Bóg wie co jeszcze ?
Moja córka uwielbia skakać mi po brzuchu. Ale jest za mała by zrozumieć ze teraz nie może. Mówię jej zatem jest dzidzia to nawet głaska brzuszek ale za chwilę znów chce skakać. Trzeba poprostu uważać. Dopiero bedxie miec teraz roczek. A Ty duże masz dzieci / dziecko ?A ja mam pytanie do mam które już maja dzieci . Jak sobie radzicie z maluchami które chcą siadać na Waszym brzuchu i skakać i opierać się łokciem i Bóg wie co jeszcze ?
Dla mnie również. Narazie obmyslam plan jak wszystkich poinformować o ciaxy i żeby nikt nie zszedł na zawał. He he .Mojemu biednemu zawsze kazali tą pepowine obciąć i biedny zdezorientowany w tym porodowym szoku zawsze ciał [emoji12]
Ja tam jeszcze o porodzie nie myślę, być może grozi mi nawet domowy więc narazie to daleka przyszłość dla mnie [emoji6] tak jak wózki itp
Też bym z tydzień poczekala . Za szybko lekarz skazał tą ciążę na stratyHej, co prawda jestem mama lutowa, koniec lutego, więc to prawie marzec , ale czasami was podczytuje, mam nadzieję, ze nie macie nic przeciwko. W każdym razie chciałam tylko powiedzieć, ze ja tez byłam na pierwszym usg w 6t3d i tez nie było nic widać. I moj pęcherzyk tez były duży, 26 mm. Ja mam długie cykle, wiec lekarz w ogóle nie kazał się martwić,bo ciaza byla młodsza. A teraz dzidziuś ma 26 mm i rośnie. Moze poczekaj jeszcze z dwa tygodnie? Moze akurat sie pojawi.
Wole mu nie podsuwac takiego pomyslu, bo jeszcze to zrobi i bedzie musial drugi raz jechac do ikeiChyba byłabym się stanąć [emoji23][emoji23] niech mąż najpierw wypróbuje [emoji1787]
Dziwne, ze lekarz tak wczesnie wyrokuje. Tak jak dziewczyny radza, tez poczekalabym jeszcze jakies 2 tygodnie i dopiero wtedy zobaczyla czy cos sie zmienilo. Badz dobrej mysli!Dziewczyny No i u mnie puste jajo płodowe Kompeltnie nie wiem co teraz, wiec jak ktoś mógłby mi powiedzieć jak wyglada zabieg czy jest się czego bać to byłabym wdzięczna
Moj 2.5 latek caly czas kolo mnie skacze i wbija mi lokcie w zebra. Staram sie mu tlumaczyc, ze w srodku jest dzidzius i ze to boli. Rozumie i przestaje, ale za 5 minut zapomina i znowu jest to samo. Dlatego podpinam sie do pytania o zlota rade.A ja mam pytanie do mam które już maja dzieci . Jak sobie radzicie z maluchami które chcą siadać na Waszym brzuchu i skakać i opierać się łokciem i Bóg wie co jeszcze ?
Ja mam 6-cio latkę i ona rozumie i ogólnie jest bardzo podekscytowana nowa dzidzia . Ale mam tez 2,5 rocznego chłopca . I on pamięta przez 30 sekund a potem zapomina a ze jest bardzo ruchliwym dzieckiem i uwielbia tulaki to co chwilkę muszę mu przypominać . Smutno tylko mi czasem bo widzę ze on tęskni za naszym wygłupianiem się a chyba jednak nie do końca rozumie co się wydarzaMoja córka uwielbia skakać mi po brzuchu. Ale jest za mała by zrozumieć ze teraz nie może. Mówię jej zatem jest dzidzia to nawet głaska brzuszek ale za chwilę znów chce skakać. Trzeba poprostu uważać. Dopiero bedxie miec teraz roczek. A Ty duże masz dzieci / dziecko ?