Na pewno, musisz się teraz oszczędzać porządnie, a na pewno wszystko będzie dobrze..Katee, ja na chwilę obecną mam dwóch lekarzy i za tydzień wybieram się do tego docelowego , mam nadzieję ,że już usłyszę lepsze wieści i zobaczę serduszko
reklama
m-madzix
Fanka BB :)
Mój lekarz profilaktcznie po poronieniu nakazał wstrzemięźliwość.Ja mam inne pytanie. Czemu tak wiele z was rezygnuje z seksu? Lekarz tak zalecił? Same siw boicie?
m-madzix
Fanka BB :)
Nie miało szansy skoczyć bo w poprzedniej ciazy jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy to 6 tygodni pozniej poronilam wiec nie zdazylo skoczyc.. mialam na poziomie 0.5.A tylko tsh badalas?
Ja ogarniam tarczyce poza ciąża, w ciąży się zgubiłam [emoji12]
@m-madzix a skończyło Ci tsh w ciąży? Zawsze słyszałam że na początku szybuje w górę, a ja tydzień przed owulacja zwiększyłam dawkę letrox bo tsh miałam 2,5 i lekarz mi przepisał 100 z 75, wczoraj badalamtsh 1,5 czyli opanowana narazie?
Chyba byłabym się stanąć [emoji23][emoji23] niech mąż najpierw wypróbuje [emoji1787]Sama sie zastanawiam
Na szczescie za drugim razem sie udalo, bo juz mialam skladac papiery rozwodowe
Zobacz załącznik 1004297
Serio, ty tak poważnie, nie widzisz ze dla mnie to luźna rozmowa. Super że się edukujesz w tej dziedzinie, mam nadzieję że urodzisz nowa technika.Nie rozumiem skąd te przekąsy z Twojej strony. Świadomość porodu jest czymś czego nie miałam, edukacja też za wiele nie kosztuje, dlatego ja postawiłam na tą ścieżkę
U nas w domu pocałunki są na porządku dziennym, także spoko
U mnie różnie z mdlosciami jeden dzien bardziej w inny mniej ale dzis wzięłam pierwszy raz żelazo to myślałam że umrę tak mnie męczylo. Dostałam sms od lekarza ze 3x2 tabletki ale nie dam rady i 2x2 bede brała.Co tam u Was? U mnie dzisiaj lepiej, nie mdli zabardzo, tak jakby mdłosci wyciszyly się, choc mam uczucie pełności i najchetniej tylko bym leżala oprocz tego doszedł ból piersi. Jesli chodzi o wymioty to byly tylko 2 razy i juz się nie powtorzyły. Kolejną wizytę mam 17.08 i bedzie to 10t2d
W czwartek mam wizytę u innego lekarza także chodzę co 1.5 tyg na wizytę. Ale do tego jednego chciałam sie dostać tylko na prenatalne. Od września muszę zdecydować sie na jednego
Agunia1401
Moderator
Spróbuj zjeść żelazo zaraz przed albo po posiłku, mi pomagało przed, lekarz zawsze mi mówił że lepiej brać tak niż się męczyć a zawsze się coś wchlonie. Ja miałam mdłości po zelazie bez ciąży PS. Dobrze do żelaza suplementów ac witaminę D3 z K2 wzmacnia wchlanialnosc.U mnie różnie z mdlosciami jeden dzien bardziej w inny mniej ale dzis wzięłam pierwszy raz żelazo to myślałam że umrę tak mnie męczylo. Dostałam sms od lekarza ze 3x2 tabletki ale nie dam rady i 2x2 bede brała.
W czwartek mam wizytę u innego lekarza także chodzę co 1.5 tyg na wizytę. Ale do tego jednego chciałam sie dostać tylko na prenatalne. Od września muszę zdecydować sie na jednego
reklama
Agunia1401
Moderator
Który to tydzien?Dziewczyny No i u mnie puste jajo płodowe Kompeltnie nie wiem co teraz, wiec jak ktoś mógłby mi powiedzieć jak wyglada zabieg czy jest się czego bać to byłabym wdzięczna