reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
A tylko tsh badalas?
Ja ogarniam tarczyce poza ciąża, w ciąży się zgubiłam [emoji12]
@m-madzix a skończyło Ci tsh w ciąży? Zawsze słyszałam że na początku szybuje w górę, a ja tydzień przed owulacja zwiększyłam dawkę letrox bo tsh miałam 2,5 i lekarz mi przepisał 100 z 75, wczoraj badalamtsh 1,5 czyli opanowana narazie?
Nie miało szansy skoczyć bo w poprzedniej ciazy jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy to 6 tygodni pozniej poronilam wiec nie zdazylo skoczyc.. mialam na poziomie 0.5.

Nie zdawałam sobie sprawy ile osób jest tu po przejściach :/

Ja dziś przywiozłam od koleżanki moje ciążowy ciuchy aż mi się łezka w oku zakręciła :) no i w spodnie nawet się mieszczę chociaż ciężko [emoji23][emoji23][emoji23]

Nie rozumiem skąd te przekąsy z Twojej strony. Świadomość porodu jest czymś czego nie miałam, edukacja też za wiele nie kosztuje, dlatego ja postawiłam na tą ścieżkę

U nas w domu pocałunki są na porządku dziennym, także spoko ;)
Serio, ty tak poważnie, nie widzisz ze dla mnie to luźna rozmowa. Super że się edukujesz w tej dziedzinie, mam nadzieję że urodzisz nowa technika.

Co tam u Was? U mnie dzisiaj lepiej, nie mdli zabardzo, tak jakby mdłosci wyciszyly się, choc mam uczucie pełności i najchetniej tylko bym leżala :D oprocz tego doszedł ból piersi. Jesli chodzi o wymioty to byly tylko 2 razy i juz się nie powtorzyły. Kolejną wizytę mam 17.08 i bedzie to 10t2d
U mnie różnie z mdlosciami jeden dzien bardziej w inny mniej ale dzis wzięłam pierwszy raz żelazo to myślałam że umrę tak mnie męczylo. Dostałam sms od lekarza ze 3x2 tabletki ale nie dam rady i 2x2 bede brała.
W czwartek mam wizytę u innego lekarza także chodzę co 1.5 tyg na wizytę. Ale do tego jednego chciałam sie dostać tylko na prenatalne. Od września muszę zdecydować sie na jednego ;)

Dziewczyny No i u mnie puste jajo płodowe :( Kompeltnie nie wiem co teraz, wiec jak ktoś mógłby mi powiedzieć jak wyglada zabieg czy jest się czego bać to byłabym wdzięczna

U mnie różnie z mdlosciami jeden dzien bardziej w inny mniej ale dzis wzięłam pierwszy raz żelazo to myślałam że umrę tak mnie męczylo. Dostałam sms od lekarza ze 3x2 tabletki ale nie dam rady i 2x2 bede brała.
W czwartek mam wizytę u innego lekarza także chodzę co 1.5 tyg na wizytę. Ale do tego jednego chciałam sie dostać tylko na prenatalne. Od września muszę zdecydować sie na jednego ;)
Spróbuj zjeść żelazo zaraz przed albo po posiłku, mi pomagało przed, lekarz zawsze mi mówił że lepiej brać tak niż się męczyć a zawsze się coś wchlonie. Ja miałam mdłości po zelazie bez ciąży ;) PS. Dobrze do żelaza suplementów ac witaminę D3 z K2 wzmacnia wchlanialnosc.
f2w3gov37znp1hsr.png

reklama
Do góry