reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Hej dziewczyny, u mnie nie jest za dobrze. Z OM jest 7+6 a u mnie serduszka dalej brak. Ale oba pęcherzyki rosną. Pojawił się też zarodek, ma 3.3mm, to chyba dobry znak bo tydzień temu nie było zarodka. Ale lekarze mówią że źle to wygląda. Ze serduszko już na tym etapie musi być. Ale poronienia nie mogą potwierdzic bo wszystko rośnie. Nikt nie wierzy w tą moją ciąże oprócz mnie. No jak rośnie wszystko, zarodek jest to może i serduszko się pojawi? Boję się bardzo.
Jest zarodek to i serduszko będzie! Wierzę że będzie dobrze !!

reklama
U mnie jest pęcherzyk w macicy, więc póki co ok, ale lekarz powiedział, że kategorycznie mam leżeć.. że mam nawet nie wstawać, żeby herbatę sobie zrobić, dopóki mi nie przejdzie... Ciężko to zrobić przy 2.5latku....
A wiadomo z czego te plamienia? Dokladnie ja tez mam lezec, a od przyszlego tygodnia juz nie ma przedszkola i lata w miescie, wiec podwojny etat z dziecmi[emoji2368]

A wiadomo z czego te plamienia? Dokladnie ja tez mam lezec, a od przyszlego tygodnia juz nie ma przedszkola i lata w miescie, wiec podwojny etat z dziecmi[emoji2368]
Niestety niewiadomo,bo krwiaka żadnego nie ma..ja w każdej ciąży co prawda plamie, może tak mam, sama już nie wiem.. najważniejsze, że to nie ciąża pozamaciczna i od tamtego tygodnia pojawił się pęcherzyk i beta ładnie urosla. Tego się będę trzymać i dużo modlić :)

Niestety niewiadomo,bo krwiaka żadnego nie ma..ja w każdej ciąży co prawda plamie, może tak mam, sama już nie wiem.. najważniejsze, że to nie ciąża pozamaciczna i od tamtego tygodnia pojawił się pęcherzyk i beta ładnie urosla. Tego się będę trzymać i dużo modlić :)
To najgorsze, ze nie wiadomo z czego to. Pozostaje tylko byc dobrej mysli[emoji8][emoji847]

reklama
Skoro pojawił się zarodek to dobry znak. Prawdopodobnie masz dużo młodszą ciążę. W ciągu paru dni powinno się pojawić już tętno. Lekarze nie muszą wierzyć, ale Ty nie trać nadziei [emoji846]
Hej dziewczyny, u mnie nie jest za dobrze. Z OM jest 7+6 a u mnie serduszka dalej brak. Ale oba pęcherzyki rosną. Pojawił się też zarodek, ma 3.3mm, to chyba dobry znak bo tydzień temu nie było zarodka. Ale lekarze mówią że źle to wygląda. Ze serduszko już na tym etapie musi być. Ale poronienia nie mogą potwierdzic bo wszystko rośnie. Nikt nie wierzy w tą moją ciąże oprócz mnie. No jak rośnie wszystko, zarodek jest to może i serduszko się pojawi? Boję się bardzo.

Do góry