Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może tak być bo poziom progesteronu ma jakieś wyrzuty i raz jest więcej raz mniej. A bete robiłaś? Beta nie może spadać.Dziewczyny czy to normalne że spada mi progesteron? Żałuję, że zrobiłam drugi raz bo teraz się martwię... ale miałam 26 a teraz mam wartość 23 oba poziomy robione na czczo odstęp 2 tygodnie 26 miałam 2 tygodnie temu a 23 mam z dzisiaj
ja też nie wiem właśnie jak to liczą. tutaj na nfz ma kiepski sprzęt, i jak byłam 7+1 tc to 10,5mm.Ciekawe jak to program wylicza. Wazne że jest wszystko ok. Ja jak byłam w 6+4 to miał troszkę ponad 3mm i ciąża była oceniona na 6 tyg.
Może tak być bo poziom progesteronu ma jakieś wyrzuty i raz jest więcej raz mniej. A bete robiłaś? Beta nie może spadać.