reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
O tym też czytałam. Obym nie musiała ich brać [emoji846]
Ja miałam zapisane na noc bo te tabletki powodują senność i otepienie

f2w390bv9l357a40.png

Ja po wizycie. Wiek ciwzy z usg to 6t1d a ż miesiączki 6t4d. Jest zarodek ale niby serduszko słabo bije bo tylko 120 uderzeń na minutę. Dostałam wi3ksza dawkę heparyny. Ta wizyta była na nfz a w poniedziałek idę prywatnie do mojej lekarki, mam nadzieję że do tego czasu tętno się rozkreci
Uważam ze w normie bije . Im będzie starsza ciaza to będzie serduszko nic coraz szybciej

Mi się ciągnie miało być.. tak mnie zdenerwowały te plamienia, że też nic nie zjadłam oprócz mini śniadania i biegam do kibelka z nerwów..

Pójdź do rodzinnego i poproś o Zofran ( kat B )zamiast Dipherganu ( kat C). W zofranie przewagą jest też to ze jest w postaci liofilizatu doustnego- czyli nie połykamy, tylko rozpuszcza sie pod jezykiem. Bo jak połkniesz tabletke i tak możesz ja zaraz zwymiotować.

reklama
Do góry