Was też tak kuje i potem taki jak by skurcz w brzuchu jak kichacie??
też!!!! :-) a kicham własnie ostatnio wyjątkowo dużo :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Was też tak kuje i potem taki jak by skurcz w brzuchu jak kichacie??
Ja miałam zapisane na noc bo te tabletki powodują senność i otepienie
Uważam ze w normie bije . Im będzie starsza ciaza to będzie serduszko nic coraz szybciejJa po wizycie. Wiek ciwzy z usg to 6t1d a ż miesiączki 6t4d. Jest zarodek ale niby serduszko słabo bije bo tylko 120 uderzeń na minutę. Dostałam wi3ksza dawkę heparyny. Ta wizyta była na nfz a w poniedziałek idę prywatnie do mojej lekarki, mam nadzieję że do tego czasu tętno się rozkreci
Musisz nam tu fotkę wstawić, żeby się pochwalićWiecie co ja mam brzuch jak bym była w 4 miesiącu ciąży
Mi się ciągnie miało być.. tak mnie zdenerwowały te plamienia, że też nic nie zjadłam oprócz mini śniadania i biegam do kibelka z nerwów..