reklama
Agunia1401
Moderator
Mnie kłuję cały czas bo praca fizyczna a przy kichaniu i rozciąganiu to normalneWas też tak kuje i potem taki jak by skurcz w brzuchu jak kichacie??
Ja byłam w podobnym terminie u lekarz z usg 6+0 z miesiączki 6+4 zarodek 3mm i serduszko też dopiero się rozkręcalo. Wczoraj byłam u lekarza 8+4 od ostatniej @ i jest wszystko ok serce bije jak szalone bo na 160.Ja po wizycie. Wiek ciwzy z usg to 6t1d a ż miesiączki 6t4d. Jest zarodek ale niby serduszko słabo bije bo tylko 120 uderzeń na minutę. Dostałam wi3ksza dawkę heparyny. Ta wizyta była na nfz a w poniedziałek idę prywatnie do mojej lekarki, mam nadzieję że do tego czasu tętno się rozkreci
Agunia1401
Moderator
Ja byłam 8+3 I było 170 a normalny w 8 tygodniu jest powyżej 150 więc relax
Agusia91
Zaciekawiona BB
Ja też miałam zapisany Diphergan ale po przeczytaniu ulotki wystraszylam się i poszłam zapytać aptekarza i jeszcze innego lekarza i usłyszałam ze kiedyś się ten lek zapisywalo ciezarnym, ale teraz się od tego odchodzi. Ten lek przenika barierę krew mózg i przenika do lozyska, można go stosować tylko w ostatecznościJa też już po. Również z usg 6+1. Zarodek 4mm, serduszko bije. Na razie dostałam Diphergan na wymioty, jak nie przejdą to mam się zgłosić do szpitala..
Olirenza
Aktywna w BB
Dla mnie to trochę ostateczność, bo nie przyjmuję kompletnie niczego do jedzenia ani picia.. Na razie i tak jej nie wzięłam, bo jeszcze łudzę się, że może popołudniu mi przejdzie. Jeśli wezmę to jedną na próbę w ostateczności.
Ja też miałam zapisany Diphergan ale po przeczytaniu ulotki wystraszylam się i poszłam zapytać aptekarza i jeszcze innego lekarza i usłyszałam ze kiedyś się ten lek zapisywalo ciezarnym, ale teraz się od tego odchodzi. Ten lek przenika barierę krew mózg i przenika do lozyska, można go stosować tylko w ostateczności
reklama
Agusia91
Zaciekawiona BB
Ja miałam zapisane na noc bo te tabletki powodują senność i otepienieDla mnie to trochę ostateczność, bo nie przyjmuję kompletnie niczego do jedzenia ani picia.. Na razie i tak jej nie wzięłam, bo jeszcze łudzę się, że może popołudniu mi przejdzie. Jeśli wezmę to jedną na próbę w ostateczności.