reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Ja też już po. Również z usg 6+1. Zarodek 4mm, serduszko bije. Na razie dostałam Diphergan na wymioty, jak nie przejdą to mam się zgłosić do szpitala..
Ja po wizycie. Wiek ciwzy z usg to 6t1d a ż miesiączki 6t4d. Jest zarodek ale niby serduszko słabo bije bo tylko 120 uderzeń na minutę. Dostałam wi3ksza dawkę heparyny. Ta wizyta była na nfz a w poniedziałek idę prywatnie do mojej lekarki, mam nadzieję że do tego czasu tętno się rozkreci

Super same dobre wiesci, jeszcze dobre wieści od UKmama jeżeli nie ma opóźnienia już powinniśmy wiedzieć.

Dziewczyny Ile nospy można brać?

Ja po wizycie. Wiek ciwzy z usg to 6t1d a ż miesiączki 6t4d. Jest zarodek ale niby serduszko słabo bije bo tylko 120 uderzeń na minutę. Dostałam wi3ksza dawkę heparyny. Ta wizyta była na nfz a w poniedziałek idę prywatnie do mojej lekarki, mam nadzieję że do tego czasu tętno się rozkreci
A mi nawet nikt nie powiedzial ile uderzen tylko ze pulsuje serduszko i tyle. Nie martw sie na zapas :)

UK mama czekamy na wiadomości.

Kochane bardzo się cieszę że z maluszkami wszystko dobrze.

Ja zaczęłam sprzątać pakować się i ledwo żywa jestem pranie obiad i czuje się jak bym nie wiem ile ton przeniosła....:(

Ale to takie zmęczenie ale wogole nie czuje ze mam maluszka w środku zaczynam się bać tyle tych poronien i ciąż biochemicznych ehh :(

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

reklama
Do góry