I ja dziś mam wizytę, bo niestety pojawiło mi się plamienie rano. U mnie to dopiero 5+0, więc mam nadzieję zobaczyć chociaż pęcherzyk.. chociaż przy mojej smutnej historii mam raczej czarne myśli, no ale zobaczymy.. wizyta o 14:45, trzymajcie kciuki
reklama
Agunia1401
Moderator
Jeżeli ktoś Cię zapyta który tydzień mówisz że 8 tydzień, a jak doktor pyta o precyzję to 7+2Wg mnie też 7+2 tak liczną GINy
madzik1706
Zaciekawiona BB
Trzymam kciuki będzie dobrzeI ja dziś mam wizytę, bo niestety pojawiło mi się plamienie rano. U mnie to dopiero 5+0, więc mam nadzieję zobaczyć chociaż pęcherzyk.. chociaż przy mojej smutnej historii mam raczej czarne myśli, no ale zobaczymy.. wizyta o 14:45, trzymajcie kciuki
Bedemama!
Moderator
Nastepnym razem na pewno sie uda!Witajcie. Przyszlam sie z Wami pożegnac. Od wczoraj jestem po zabiegu. Zycze Wam nudnych miesiecy, udanych wizyt I duuuzo zdrowka !
I trzymam kciuki za Ukmama
Bedemama!
Moderator
Trzymamy kciuki! Bedziemy z Toba o 11 :*Tak o 10 (11 polskiego czasu). Denerwuje się bardzo. Już siedzę na kanapie i myślę. Za 2h będzie wszystko wiadomo.
alita6
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro[emoji17] trzymaj się, mam nadzieje, że wkrotce ci się uda i bedzie wszystko dobrze[emoji8] tule mocno[emoji9][emoji8]Witajcie. Przyszlam sie z Wami pożegnac. Od wczoraj jestem po zabiegu. Zycze Wam nudnych miesiecy, udanych wizyt I duuuzo zdrowka !
Agunia1401
Moderator
Która miała wizytę o 8:3p? Przemknal mi post jak po wizycie?
Tulę mocno!!! Następnym razem będzie wszystko dobrze, wierzę że limit nieszczęść niż wykorzystany!!!! Dużo przytulania teraz i odpoczynku...Witajcie. Przyszlam sie z Wami pożegnac. Od wczoraj jestem po zabiegu. Zycze Wam nudnych miesiecy, udanych wizyt I duuuzo zdrowka !
MamaR
U mnie dziś słaby dzień. Sama z córka jestem w domu i jak ją wyciagalam z łóżeczka to zakrecilo mi się w głowie i musiałam szybko się na podłodze położyć bo bałam się że się przewroce. Mdli mnie od rana. Na szczescie ma teraz drzemke to ja też leżę. Jutro jedziemy na wakacje prawie 800km i jak będę się czuć tak jak dzisiaj to będzie masakra.
Co do krem i do pielęgnacji dla maluszków polecam Sudocrem Care and Protect taki delikatny w tubce nie w słoiczku. Uwielbiam go. Smaruje córce dupcieod urodzenia przy każdej zmianie pieluszki i dzięki temu nigdy nawet zaczwrwienienia nie miała A ma już prawie rok :-)
Co do krem i do pielęgnacji dla maluszków polecam Sudocrem Care and Protect taki delikatny w tubce nie w słoiczku. Uwielbiam go. Smaruje córce dupcieod urodzenia przy każdej zmianie pieluszki i dzięki temu nigdy nawet zaczwrwienienia nie miała A ma już prawie rok :-)
reklama
Vanilia120
Ja po wizycie. Wiek ciwzy z usg to 6t1d a ż miesiączki 6t4d. Jest zarodek ale niby serduszko słabo bije bo tylko 120 uderzeń na minutę. Dostałam wi3ksza dawkę heparyny. Ta wizyta była na nfz a w poniedziałek idę prywatnie do mojej lekarki, mam nadzieję że do tego czasu tętno się rozkreci