reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Ale fajnie Milii Kiedy wybierasz się na pierwszą wizytę ?

Kochana planuję na 6 sierpnia bo mój ginekolog na urlopie kazaly Panie z recepcji zadzwonić na początku sierpnia. Już dni odliczam :))

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

Ja w sumie nie odczuwam tych upałów bo u nas akurat dziś tak cieplej 27 ale tez bez szału wiec raczej coś innego.
Najgorsze ze wyjeżdżamy na wakacje w sobotę a ja nie mam siły nas spakować

Ja miałam 14 w 6 tyg. Dostałam duphaston i póki co wszystko ok. Nie miałam i nie mam plamień.

Martwię się ze niestety ale jest sporo za niski . To samo miałam w poprzedniej straconej ciąży . Oj aż się rozpłakałam . Martwię sue :-( serduszka nie słyszałam , progesteron niski :-( wizyta w poniedziałek .

reklama
Witaj! Ja mam termin na 27 marca, wiec jestesmy blisko :)

Na to licze ;) Moze nie rozpakuje sie przed wiekszoscia mam, ale nie pogniewalabym sie, gdyby to byly okolice 38tyg. Tez pamietam, ze ostatnie dwa tygodnie to byla juz meka...

Jestem ciekawa jakie sa ogolne zalecenia dot. podrozy samolotem w pierwszym trymestrze. Raz gdzies wyczytalam, ze najlepszy czas na podroze samolotem zaczyna sie od 14 tyg. Ja planuje lot miedzy 9 a 12 tygodniem o ile polozna nie bedzie odradzac.

Moze cos zjadlas i Ci siadlo na zoladku? Mi zawsze pomoga mocna herbata bez cukru.

Sa tu jakies mamusie, ktore maja koty w domu? Zrezygnowalyscie calkowicie ze sprzatania kuwety?
Ja mam dwa koty i normalnie sprzatam i wymieniam zwirek. Ale nie sa wychodzace takze tylko domowe kanapowce. No i regularnie odrobaczam. A fajny tekst jest u mamy ginekolog na blogu i nie ma sie czym martwic :) no chyba ze kot jest wychodzacy to takiego bym nawet nie dotknela bo niewiadomk gdzie sie szwenda.

Do góry