reklama
Milii
Fanka BB :)
Ale fajnie Milii Kiedy wybierasz się na pierwszą wizytę ?
Kochana planuję na 6 sierpnia bo mój ginekolog na urlopie kazaly Panie z recepcji zadzwonić na początku sierpnia. Już dni odliczam )
Oj mam tak samo od dwóch dni. Może to przez te upały? Po dzisiejszym fatalnym dniu postanowiłam,że idę na zwolnienie od przyszłego tygodnia.Hej, mnie dziś strasznie boli żołądek aż takie kłucie czuje do tego mi na wymioty się zbiera [emoji17]
natka30
Dziewczyny czy progesteron 13,6 w 6-7 tyg ciąży to dobry wynik?
Ja miałam 14 w 6 tyg. Dostałam duphaston i póki co wszystko ok. Nie miałam i nie mam plamień.
Kinderka88
Ja w sumie nie odczuwam tych upałów bo u nas akurat dziś tak cieplej 27 ale tez bez szału wiec raczej coś innego.
Najgorsze ze wyjeżdżamy na wakacje w sobotę a ja nie mam siły nas spakować
Najgorsze ze wyjeżdżamy na wakacje w sobotę a ja nie mam siły nas spakować
Ja miałam 14 w 6 tyg. Dostałam duphaston i póki co wszystko ok. Nie miałam i nie mam plamień.
Martwię się ze niestety ale jest sporo za niski . To samo miałam w poprzedniej straconej ciąży . Oj aż się rozpłakałam . Martwię sue :-( serduszka nie słyszałam , progesteron niski :-( wizyta w poniedziałek .
MamaR
Ja miałam 19 w 5 tygodniu i gin mówi że w normie że nie muszę brać duphastonu. Normy w ciąży są od 11Dziewczyny czy progesteron 13,6 w 6-7 tyg ciąży to dobry wynik?
A serduszko słyszałaś?
reklama
m-madzix
Ja mam dwa koty i normalnie sprzatam i wymieniam zwirek. Ale nie sa wychodzace takze tylko domowe kanapowce. No i regularnie odrobaczam. A fajny tekst jest u mamy ginekolog na blogu i nie ma sie czym martwic no chyba ze kot jest wychodzacy to takiego bym nawet nie dotknela bo niewiadomk gdzie sie szwenda.Witaj! Ja mam termin na 27 marca, wiec jestesmy blisko
Na to licze Moze nie rozpakuje sie przed wiekszoscia mam, ale nie pogniewalabym sie, gdyby to byly okolice 38tyg. Tez pamietam, ze ostatnie dwa tygodnie to byla juz meka...
Jestem ciekawa jakie sa ogolne zalecenia dot. podrozy samolotem w pierwszym trymestrze. Raz gdzies wyczytalam, ze najlepszy czas na podroze samolotem zaczyna sie od 14 tyg. Ja planuje lot miedzy 9 a 12 tygodniem o ile polozna nie bedzie odradzac.
Moze cos zjadlas i Ci siadlo na zoladku? Mi zawsze pomoga mocna herbata bez cukru.
Sa tu jakies mamusie, ktore maja koty w domu? Zrezygnowalyscie calkowicie ze sprzatania kuwety?