reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Bo u mnie to było tak że mąż przyjechał 20 czerwca już był i od tamtej pory wspolzylismy i dostałam w tym dniu krwawienia i myślałam że to okres wcześniej przyszedł... Zniknął po jednym dniu. Potem podróż i dostałam od 24 czerwca 3 dni. Test robiłam 13 lipca to jeszcze nic nie pokazywał do piero 2 dni przed miesiączka 2 kreski.

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png
A to masz 6 tydzień bo jak mialas plamienia to mogli być wcześniej, ale test by Co pokazał ;) ja w dniu okresu miałam jasna kreskę później ciemniejsza ;)

reklama
Słuchajcie macie jakieś sposoby na oczyszczenie wnętrza sandałów skórzanych z plam zapewne od potu ? I czym je zaimpregnować aby już się nie pojawialy?

reklama
Słuchajcie macie jakieś sposoby na oczyszczenie wnętrza sandałów skórzanych z plam zapewne od potu ? I czym je zaimpregnować aby już się nie pojawialy?
Może być ciężko, sproboj czyms co na ctluste działa, np płynem do kuchenki ale sprawdź czy nie odbarwia na małym fragmencie, możesz posypać delikatnie soda po użyciu, powinna wyciągnąć zapach i pot. A najlepiej spreye używać przed użyciem, niby sandały przewiewne a zawsze mi się stopy w nich poca...
f2w3gov37znp1hsr.png

Do góry