alita6
Fanka BB :)
Serduszko w 6-7 tygodniu, ale roznie to bywa, bo i poźniej się moze pojawić.Cześć dziewczyny! Po cichu was czytam od pierwszej strony, jednak dopiero teraz postanowiłam sie odezwać. OM miałam 14.06., 16.07. zrobiłam testy ciążowe na których były bardzo dwie wyraźne kreski. Kolejnego dnia byłam już u ginekologa, wtedy był 4t5d, i lekarz powiedział że widoczny jest pęcherzyk. Dzisiaj mam 5t5d. I tutaj chciałabym się zapytać, czy może któraś z Was ma podobne dolegliwości. Ciągle boli mnie podbrzusze i plecy w odcinku lędźwiowym, co bardzo mnie martwi. Poza tym mam ból piersi i mdłości, nie wymiotuję. Jest to moja pierwsza ciąża. Zastanawiam się na kiedy powinnam umówić się do ginekologa, tak żeby było już można usłyszeć bicie serca.
Spokojnych ciąży dla Was i gratulacje
U mnie było 6+2. I to bylo moje pierwsze usg.
Jeśli chodzi o te bóle, ja w pierwszej ciąży też intensywnie czułam, jak macica mi się rozciąga. W następnych ciażach juz tak noe miałam. Tylko casem coś pociągnie przy szybszym ruchu.
Jeśli jednak cię niepokoją te bole i są mocne, lepiej to skonsultować. Ja wtedy, czułam-wiedziałam, że to rozciąganie i wszystko było ok.