Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba 17,7mm. Nie za bardzo sie na tym znam. Tak się ucieszyłam, jak lekarz powiedział, że z dzidzią ok, że głowe straciłam. Miałam zapytać o leki na alergię i całkiem mi wyleciało [emoji854]Super że wszystko dobrze!!! Jaki duży dzidziuś?
Kochana jestem z Toba i tez odliczam dni do poczatku sierpnia Wierze, ze kiedys sie doczekamyA ja odliczam dni do wizyty...
Kochana jestem z Toba i tez odliczam dni do poczatku sierpnia Wierze, ze kiedys sie doczekamy
Bez powodu jej leciala czy moze sie uderzyla?Dzień dobry kochane ja od 5 na nogach. Dziś ciężka noc córce krew z nosa leciała...
A że sny na opak trzeba czytać to znaczy,że dziecko ma się super [emoji4]Bez powodu jej leciala czy moze sie uderzyla?
Mnie z kolei snilo sie, ze zaczelam krwawic i stracilam ciaze
A jak lekarz kazał ci brać?Dziewczyny wyczytalam u mamy ginekolog na blogu, ze acard nalezy brac wieczorem a ja biore rano jak to teraz przestawic??