reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

ja np. w pierwszej ciąży nie wymiotowałam ani razu i synuś urodził się zdrowy. ogólnie niektóre kobiety tak mają, że w ogóle nie wymiotuję- znam sporo, a kilka koleżanek wymiotowało i straciło ciążę, więc nie ma reguły. ale współczuję mdłości oby ci odpuściły.
Ja rowniez przy żadnej ciaxy nie wymiotowalam. Czułam się zazwyczaj super. Jedynie lekkie mdłości.

reklama
ja np. w pierwszej ciąży nie wymiotowałam ani razu i synuś urodził się zdrowy. ogólnie niektóre kobiety tak mają, że w ogóle nie wymiotuję- znam sporo, a kilka koleżanek wymiotowało i straciło ciążę, więc nie ma reguły. ale współczuję mdłości oby ci odpuściły.

Oczywiście, ze nie jest tak s każdej ciąży ale badania wykazują ze wtedy jest dużo mniejsze prawdopodobieństwo poronienia.

Wam też leci taki biały śluz????

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png
Ja tego nie mam i piersi tez mnie juz tak nie bola. Mam male zawroty glowy o to na razie tyle. Juz nie moge sie doczekac tej pierwszej wizyty...

Wczoraj wpadlam na głupia śmieszna myśl, jesteśmy marcowe, ale wiadomo może się zdarzyc, że możemy urodzić wcześniej, szczegolnie te z początku, gdybyśmy urodziły 29 lutego, to oficjalne 18 urodziny nasze Bobo będzie obchodzic mając 72 lata ;)
a wiesz, że jak wyliczyłam sobie datę porodu w aplikacji i wyszło 1 marca- to moja pierwsza myśl była, oby nie 29 luty:)

reklama
Oczywiście, ze nie jest tak s każdej ciąży ale badania wykazują ze wtedy jest dużo mniejsze prawdopodobieństwo poronienia.
To chyba zalezy jak reaguje organizm na hormony w ciazy, moja mama nie miala.zadnych objawow poza rosnacym brzuszkiem, moja babcia tak samo i ja nie mam zadnych mdlosci i wymiotow.. w pierwszej poronionej ciazy tez nie mialam, ale zarodek od.poczatku zle.sie.rozwijaj. Znam wiele dziewczyn, ktore nie mialy mdlosci ani wymiotow i ciaze byly zdrowe i zakonczone.sukcesem :)

Do góry