reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

Dziewczyny, jestem załamana ... nie wiem co mam myśleć. Ostatnia miesiączka 1.06 cykle 31 dni.
Byłam na IP z pęcherzem i nerka okropny ból straszny mnie złapał. babka mi robiła usg mówi, ze widzi tylko pęcherzyk ciążowy... mówię jej, że fajnie bo lekarz dwa dni temu mówił co innego, ze na zdjęciu już coś widać, ze na serduszko jeszcze za wcześnie, ale ze coś widać...pokazuje babce poprzednie usg a ona, ze to jeszcze nie płód., ze usg złe oznaczone To do chu...Pana jest ten płód czy nie. Zaraz się będę w ogóle zastanawiać czy jestem w ciąży . Siedzę załamana nie wiem co mam myśleć, czy jest dobrze wszystko czy nie.... istny koszmar... zdjęcie z czwartku teraz ma pinda nie dała może jednak jest coś z maleństwem nie tak. A tak z drugiej strony przepisała mi monural jedna saszetkę a na ulotce pisze, ze
Dziewczyny, jestem załamana ... nie wiem co mam myśleć
Byłam na IP z pęcherzem i nerka (pisałam pare godzin temu...) babka mi robiła usg mówi, ze widzi tylko pęcherzyk ciążowy... mówię jej, że fajnie bo lekarz dwa dni temu mówił co innego, ze na zdjęciu już coś widać, ze na serduszko jeszcze za wcześnie, ale ze coś widać...pokazuje babce poprzednie usg a ona, ze to jeszcze nie płód. To do chu...Pans jest ten płód czy nie. Ze usg z czwartku jest złe oznaczone . Siedzę załamana nie wiem co mam myśleć, czy jest dobrze wszystko czy nie.... istny koszmar... Babka przepisała mi monural jedna saszetkę a na ulotce pisze, ze jedna dawka podawanego leku nie jest właściwa. Ocipieje zaraz
Czekaj czekaj. Zabrała Ci twoje usg i nie oddała? Kurcze ta służa zdrowia to jest tragedia.

reklama
Czekaj czekaj. Zabrała Ci twoje usg i nie oddała? Kurcze ta służa zdrowia to jest tragedia.
Złe napisałam, nie dała mi tego usg z nocy, a te czwartkowe zostawiła co wkleiłem. Ale nie wiem już czy wszystko jest okej, czy jest ten zarodek czy nie . Czy tem antybiotyk pomoże czy nie dramat załamka

Złe napisałam, nie dała mi tego usg z nocy, a te czwartkowe zostawiła co wkleiłem. Ale nie wiem już czy wszystko jest okej, czy jest ten zarodek czy nie . Czy tem antybiotyk pomoże czy nie dramat załamka

Ja jak jeszcze nie byłam pewna czy jestem w ciazy to na zapalenie pecherza dostałam 1 saszetke monuralu i mi pomogło od razu na drugi dzień.

Dziewczyny, jestem załamana ... nie wiem co mam myśleć. Ostatnia miesiączka 1.06 cykle 31 dni.
Byłam na IP z pęcherzem i nerka okropny ból straszny mnie złapał. babka mi robiła usg mówi, ze widzi tylko pęcherzyk ciążowy... mówię jej, że fajnie bo lekarz dwa dni temu mówił co innego, ze na zdjęciu już coś widać, ze na serduszko jeszcze za wcześnie, ale ze coś widać...pokazuje babce poprzednie usg a ona, ze to jeszcze nie płód., ze usg złe oznaczone To do chu...Pana jest ten płód czy nie. Zaraz się będę w ogóle zastanawiać czy jestem w ciąży . Siedzę załamana nie wiem co mam myśleć, czy jest dobrze wszystko czy nie.... istny koszmar... zdjęcie z czwartku teraz ma pinda nie dała może jednak jest coś z maleństwem nie tak. A tak z drugiej strony przepisała mi monural jedna saszetkę a na ulotce pisze, ze jedna dawka podawanego leku nie jest właściwa. Ocipieje zaraz
Hej, przecież widać, ze jest zarodek i nawet zmierzony, ma już pół centymetra. Ja jak byłam w 6t0d to miał 0,23 a w 7t0d 0,95 wiec u Ciebie by się zgadzało wszystko, wydaje mi się, ze jest ok. A tak w ogóle to tez jestem z Wrocka ;)

Ja lekarzem nie jestem ale dla mnie ten ogonek wygląda jak płód. Masz zdjęcie tamtego usg?
Byłam na IP z pęcherzem i nerka okropny ból straszny mnie złapał. babka mi robiła usg mówi, ze widzi tylko pęcherzyk ciążowy... mówię jej, że fajnie bo lekarz dwa dni temu mówił co innego, ze na zdjęciu już coś widać, ze na serduszko jeszcze za wcześnie, ale ze coś widać...pokazuje babce poprzednie usg a ona, ze to jeszcze nie płód., ze usg złe oznaczone To do chu...Pana jest ten płód czy nie. Zaraz się będę w ogóle zastanawiać czy jestem w ciąży . Siedzę załamana nie wiem co mam myśleć, czy jest dobrze wszystko czy nie.... istny koszmar... zdjęcie z czwartku teraz ma pinda nie dała może jednak jest coś z maleństwem nie tak. A tak z drugiej strony przepisała mi monural jedna saszetkę a na ulotce pisze, ze jedna dawka podawanego leku nie jest właściwa. Ocipieje zaraz

Ja lekarzem nie jestem ale dla mnie ten ogonek wygląda jak płód. Masz zdjęcie tamtego usg?
To jest właśnie czwartkowe, tego z nocy co podobno jest tylko pęcherzyk ciążowy nie raczyłam dostać, a że byłam tak obolała to i na poczekaniu nie patrzyłam co dała mi. Stosunek jedyny zreszta w tamtym miesiącu miałam 18.06 wiec napenwo wtedy musiało się to stać... wiec nie wiem czy to normalne, ze nie ma jeszcze serca :(

Też mi się wydaje że cis tu jest. Pecherzyk żółtkowy to na 100% ale i zarodek chyba też. No ewidentnie coś tam jest. Który to tydzień?

reklama
Do góry