Mnie od początku pobolewa. Ale jak zaczął bardziej boleć to poszłam do gina tak dla pewności i okazało sie,że mam zapalenie pęcherza [emoji14] dostałam leki i jest ok. Tzn ciągle troszkę pobolewa,ale jest to znośne.Ktory tydzien? ja jutro ide na bete i w poniedzialek zeby we wtorek ginekolog sie zapoznal i rozpoznal czy jest prawidlowy wzrost. A ja dziewczyny obudzilam sie z pobolewaniem podbrzusza.. tez tak macie??mam nadzieje ze to normalne...
reklama
Kinderka88
Fanka BB :)
A jak Wasze dzieci zareagowały na ciążę? Dla mnie to było takie cudowne jak mój 3-latek się ucieszył. Kilka razy dziennie ogląda kropkę z USG i wymienia co będą razem robić . A jak idzie spać to mowi- dobranoc dzidzia. Mam łzy w oczach ze wzruszenia
Nie mówiłam jeszcze córce zastanawiam się cały czas czy nie zaczekać dłużej
Kinderka88
Moj synek tez już wie, powiedział ze spełniłam jego marzenie, modli się do Bozi o zdrowie dla fasolki i śpiewa jej wieczorne kołysanki
Dziewczyny ja zaczynam panikować. Większość z was w 5+2 widziała zarodek a u mnie ni było
Przestań ja wcale nie byłam na usg nic nie wiem żyje tylko wynikiem bety nie nakręcaj się!
Anita1990
moderatorka
Przestań ja wcale nie byłam na usg nic nie wiem żyje tylko wynikiem bety nie nakręcaj się!
Masz racje nakręcam się! Mam takie tendencje... najchętniej bym żniw na betę leciała ale wiem ze to ne ma sensu
Może faktycznie otworzyć osobny wątek dla dziewczyn po poronieniu bo jednak one potrzebują trochę innego wsparcia i faktycznie bez sensu stresować inne. Moja pierwsza ciąża zakończona córeczką która się grzecznie bawi koło mnie była całkiem bezproblemowa i zupełnie nie świadoma, nawet raz nie pomyślałam o poronieniu. Była to naprawdę piękna ciąża taka jak powinna być. Ale po przeżyciach to faktycznie inaczej. Myślę że jakby był inny wątek i tylko by wchodził ten co chce byłoby łatwiej. Bo ja teraz też staram się myśleć pozytywnie że będzie dobrze i faktycznie przykro jest czytać o tych doświadczeniach zwłaszcza jak nie ma żadnego ostrzeżenia. Jak jestem na fb grupach takich specjalnych zawsze są ostrzeżenia i wtedy jak ktoś nie chce to może spokojnie ominąć post. Jestem za tym aby główny wątek był tylko pozytywny i o pierdolach żeby czas lepiej leciałDziewczyny błagam was... wiem, ze dużo przeszlyscie ale takimi postami strasznie mnie dolujecie. Zaczynam sobie wkręcać różne rzeczy... ze serduszko się nie pojawi, ze przestanie bić a nie chce tak myśleć...
Kinderka88
Czekaj cierpliwie na usg jak dobrze pamietam 25 masz jak i ja
sandawilla
U mnie w poprzedniej ciąży tez nie bylo ...Głowa do góry. ..Wszystko jest okMoj synek tez już wie, powiedział ze spełniłam jego marzenie, modli się do Bozi o zdrowie dla fasolki i śpiewa jej wieczorne kołysanki
Dziewczyny ja zaczynam panikować. Większość z was w 5+2 widziała zarodek a u mnie ni było
sandawilla
Tez jeszcxe nie byłamPrzestań ja wcale nie byłam na usg nic nie wiem żyje tylko wynikiem bety nie nakręcaj się!
reklama
U mnie 4+5 był widoczny jedynie malutki pęcherzyk. Ale dr mówiła,że na tym etapie nic nie musi być jeszcze widać.Moj synek tez już wie, powiedział ze spełniłam jego marzenie, modli się do Bozi o zdrowie dla fasolki i śpiewa jej wieczorne kołysanki