reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Cześć, dołączam do Was z terminem na 18 marca. Czy znacie jeszcze jakieś inne fora gdzie są zakładane osobne wątki? Bo tu widzę że pisze się jednym ciągiem co nie jest zbyt czytelne. Na gazecie kiedyś były takie grupy

Nie powinno zaszkodzić, nie dostałaś reakcji alergicznej, ja o siebie bardziej dbam ale nie jestem w bajce mydlane, używam środków do czyszczenia muszę, robię sama paznokcie hybrydowe (mama ginekolog o tym fajnie pisała) bo poprawiają mi samopoczucie jak mam ładne paznokcie. Nie dajmy się zwariować. Może to głupi przykład na moim weselu była para zaraz po urodzeniu i obok nich siedziała para moich znajomych, dziewczyna co niedawno urodziła mówi do mnie po weselu że Aga ta druga dziewczyna chyba jest w ciąży, tyle jadła tak miksowala ale piła alkohol to raczej nie... Co się okazało Aga była w 9 tyg ciąży i nic o tym nie wiedziała, bawiła się, piła alkohol jadła co chciała, robiła co chciała a przede wszystkim się nie stresowala ;) urodziła piękna zdrowa córeczkę, a ile później miała stresów i wyrzutów sumienia, bo piła alkohol itd... Ale wszystko było ok. wydaje mi się że to jest magiczny środek zero stresu, ciężko się mówi bo sama spinam, ale staram się czytać książkę do spania, nie siedzę już godzinę przed spaniem nie patrzę w ekran żeby się wyciszyć, nic innego naszym bobaskom nie pomożemy. A sny nie pomagają bo dzisiaj śniło mi się że poroniłam, i to pokazuje tylko jak bardzo to siedzi w głowie. MIŁEGO DNIA
f2w3gov37znp1hsr.png

Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź. Zawsze wydawało mi się, że jestem osobą trzeźwo pochodzącą do życia, a w przypadku moich ciąż w ogóle się to nie sprawdza.

Dzisiaj wybieram się do endokrynolog, czekam na wyniki z tarczycy, mam nadzieję, że będzie ok.

Wzajemnie życzę Wam miłego dnia.

Plamienie mialam male, jednak podczas badania tez zauwazyla ale powiedziala ze to normalne. Jednak ostatnie dni w pracy sporo na nogach,ciagle chodzenie I kazala sie oszczedzac. Sama nie wiem dlaczego taka roznica. Z OM wyliczyla mi termin na 1 marca. OM mialam 26maja a cykle mam 33dniowe a na USG nawet wyszlo mi 4+6 ...

Plamienie mialam male, jednak podczas badania tez zauwazyla ale powiedziala ze to normalne. Jednak ostatnie dni w pracy sporo na nogach,ciagle chodzenie I kazala sie oszczedzac. Sama nie wiem dlaczego taka roznica. Z OM wyliczyla mi termin na 1 marca. OM mialam 26maja a cykle mam 33dniowe a na USG nawet wyszlo mi 4+6 ...
No tak to jest u mnie z @ wychodzi 7+5 a z pęcherzyka 5+5

reklama
A jak radzicie sobie z zaparciami? Ja już na tydzień przed przewidywaną data miesiączki miałam z tym problem, a teraz jest coraz gorzej. Chodzę strasznie wzdeta i ociężała.

Do góry