reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Ja pojechałam ze skurczami już do szpitala gin mówił wcześniej że mam się przygotować na 4kg , w szpitalu wyszło że będzie ważyć 4500 , i miałam do wyboru , sn na własną odpowiedzialność lub właśnie cc wybralam cc córka urodziła się z waga 4620 i 56 cm , ja j3stem niska mam 160 cm ale mój mąż 196 cm.a córka teraz nawet nie wychodzi poza skale centylowa, wagowo też idzie całkiem,całkiem

Anita1990 super cieszę się że wszystko jest ok ;)

Mała.czarna trzymamy kciuki, trafiłaś na lekarza palanta wczoraj, dzisiaj widzisz, jest szansa, zrelaksuj się przy jakins serialu i śpij spokojnie jutro będzie tylko lepiej ;)
f2w3gov37znp1hsr.png

Kurczę a ja niepotrzebnie wzięłam się za plewienie ogródka bo teraz.mnie boli całe podbrzusze. Niby tego mało było a jednak..trzeba sobie już odpuścić niektóre rzeczy.

Mala Czarna nie poddawaj się!!! Sprawdź przyrost bety i wtedy ew. zobaczymy co dalej. Nie wyrokuj sama! Dopoki beta nie spada i nie ma plamien to jest nadzieja.. a ona umiera ostatnia!!
Wiesz ciężko jest myśleć pozytywnie kiedy myśląc że za drugim razem będzie już wszystko ok znowu jest pod górkę :(

reklama
Wiesz ciężko jest myśleć pozytywnie kiedy myśląc że za drugim razem będzie już wszystko ok znowu jest pod górkę :(
Kochana staraj sobie tlumaczyc.. ze nawet jesli bedzie beznadziejnie zle to wszystko jest po cos i ze po kazdej burzy wychodzi slonce!!! Moja ginekolog caly czas powtarzala mi przy poronieniu.. zebym sie cieszyla ze jestesmy plodni.. ze szybko zachodze w ciaze.. i ze z tym nie ma problemu.. i staram sie w kazdej nawet beznadziejnej sytuacji dostrzegac pozytyw.. jestes mloda i plodna.. zobaczysz ze bedziesz jeszcze szczesliwa mama!!! Oczywiscie to wszystko jest niesprawiedliwe i przykre ale nie mozemy sie zadreczac.. bo mozna zwariowac. Natura jest bezwzgledna i wie co robi.. wygrywa najsilniejszy i chociaz jako ludzie wiele osiagnelismy w roznych dziedzinach nauki to z natura ciezko wygrac.. ale moze to lepiej, ona wie co robi. Patrz na to z tej strony, staraj sie wylaczac serce w takich sytuacjach. JESTES silna!

Do góry