Jestem już po pobraniu bety. Wyniki między 15-19. Teraz tylko trzeba czekac
Trzymam kciuki i nie wiem dlaczego… Ale podświadomie czuję że i tak wszystko będzie ok!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem już po pobraniu bety. Wyniki między 15-19. Teraz tylko trzeba czekac
Ja nie mówię jak kobieta jest w 4-5 tyg ciąży i się napije,bo zwyczajnie Jeszcze nie zdążyła zrobić testu. Ale ta przytoczona kobieta była w 9 tyg jak się dowiedziała. I oczywiście,że nie może mieć pretensji do siebie skoro nie wiedziała o ciąży. Chodzi mi o fakt,że wiele osób daje przyzwolenie do picia w ciąży,bo ktoś tam pił i urodził zdrowe dziecko.Ja tez mam problem od tygodnia z zaparciami, dziś powinnam okresu dostać.
Co do tego alkoholu to nie przesadzajmy ze coś może być w przyszłości z dzieckiem jak kobieta wypiła na weselu na początku ciąży trochę, rozumiem jak pije cała ciąże ale nie jak raz
Mam nadzieje ze Twoja intuicja Cię nie myliTrzymam kciuki i nie wiem dlaczego… Ale podświadomie czuję że i tak wszystko będzie ok!
Który to tydzień ?Tez nie mam problemów z wypróżnieniem, z jedzeniem i spaniem.
Dzisiaj mam pierwsza wizytę. W końcu. Z jednej strony się cieszę, a z drugiej boje. Taki mix uczuć i emocji, ze maskara.
No tak to jest u mnie z @ wychodzi 7+5 a z pęcherzyka 5+5
Tak bo mi liczyli termin z pęcherzyka na pierwszej wizycie ale to może się wszystko zmieniać. Obawiam się jednak że nie będę miała w ogóle terminuI
Kiedy miałaś miesiączkę? Jakby to był już 7,5 tyg to byś miała termin na luty.
To jaki duży jest ten pęcherzyk?Tak bo mi liczyli termin z pęcherzyka na pierwszej wizycie ale to może się wszystko zmieniać. Obawiam się jednak że nie będę miała w ogóle terminu
No z miesiączki mi wychodzi luty ale że mam młodsza ciążę o prawie 2 tyg moja giń obstawila termin na początek marca. Chociaż mówię że mogę go nie mieć w ogóle za chwilęKiedy miałaś miesiączkę? Jakby to był już 7,5 tyg to byś miała termin na luty.