reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Ja tez mam problem od tygodnia z zaparciami, dziś powinnam okresu dostać.
Co do tego alkoholu to nie przesadzajmy ze coś może być w przyszłości z dzieckiem jak kobieta wypiła na weselu na początku ciąży trochę, rozumiem jak pije cała ciąże ale nie jak raz
Ja nie mówię jak kobieta jest w 4-5 tyg ciąży i się napije,bo zwyczajnie Jeszcze nie zdążyła zrobić testu. Ale ta przytoczona kobieta była w 9 tyg jak się dowiedziała. I oczywiście,że nie może mieć pretensji do siebie skoro nie wiedziała o ciąży. Chodzi mi o fakt,że wiele osób daje przyzwolenie do picia w ciąży,bo ktoś tam pił i urodził zdrowe dziecko.

Nie wiem dokładnie tak mi powiedIala gin. Czekam na bete która wiele mi rozjaśni i wizytę w poniedziałek która będzie roztrzygajaca. Zobaczymy co to wyjdzie z tego

reklama
Do góry