Przeniosłam wizytę z 12 na 19 lipca. Liczę ze będzie już serduszko
Też mam taką nadzieję, mam wizytę 18 wcześniej nawet nie chce nikomu nic mówić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na pewno już będzie. Ja mam cicha nadzieje, ze może już 10.07 zobaczę serduszko. To będzie 6t0d
Termin wypada mi na 3.03.2020. Liczę od pierwszego dnia miesiączki czyli 29.05.Czyli nasz termin na 01.03.2020? Ja chyba nie ogarniam tego liczenia ja sobie wyliczyłam ze 19 będzie 6t+6d ale nie wiem czy dobrze liczę
Termin wypada mi na 3.03.2020. Liczę od pierwszego dnia miesiączki czyli 29.05.
Hmmm mi tak pokazuje mój kalendarz w aplikacji w tel... mam go od lat. Termin to i tak wyjdzie w praniu kiedy będziemy mieć heheJa miałam pierwszy dzień miesiączki 01.06 czyli dwa dni później a termin mi wychodzi na 07.03 gubię się w tym
Też ztym liczenie mam problem, czekam na usg niech mi powiedzą, wiem że około 5t3d, a jak u was sygnały? Czy was też bolą piersi? Dotknąć ich nie mogę ;( to przechodzi? Moja pierwsza ciąża, nie wiem czegp mojlge się spodziewać.