klaudinare
Zaciekawiona BB
Ślicznie również proszę o dołączenie mnie do forum zamkniętego
Ja również proszę o dołączenie Dopiero teraz się zarejestrowałam, termin natomiast mam na 14.03.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ślicznie również proszę o dołączenie mnie do forum zamkniętego
To i ja poproszę Dziekuję ślicznie z góryJa również proszę o dołączenie Dopiero teraz się zarejestrowałam, termin natomiast mam na 14.03.
Hej u mnie też od k8edy drugi trymestr się zaczął jest więcej stresu odliczam na kalendarzu by jak najszybciej trzeci zacząć chyba dopiero pod koniec wypisuje, Ty też tak masz że czasami jak chodzisz czujesz jakby brzuch się robił jakby pełny i ciągnie w dół.Siemka dziewczyny . Jak tam u was dzisiaj ? Ja gorsze dwa dni - jakieś zawroty głowy się przyplątały . Niskie ciśnienie , senność i generalnie ten II trymestr coś nie rozpieszcza tak jak powinien. Jak wasze samopoczucie ?
Hej u mnie też od k8edy drugi trymestr się zaczął jest więcej stresu odliczam na kalendarzu by jak najszybciej trzeci zacząć chyba dopiero pod koniec wypisuje, Ty też tak masz że czasami jak chodzisz czujesz jakby brzuch się robił jakby pełny i ciągnie w dół.
Tak samo i u mnie co miesiąc coś nowego do zmartwienia się;( ja połówkowe mam 20 listopada ale wtedy już zacznę 24 tc. Obecnie 21tc i teraz pojawiają się u mnie delikatne plamienia za każdym razem konsultowane niby od łożyska nisko złożonego, każda wizytą w wc to strach w oczach. Trzymaj się i mam nadzieję że będzie u Ciebie ok musimy myśleć pozytywnie chodz jest ciężko...Kasiula u mnie brzuch w miarę , ale ogólne samopoczucie bez większych rewelacji.
Ale na samym początku miałam problemy , bo krwawienia i szpitale . Później się unormowało a teraz się okazało, ze mam pępowinę dwu naczyniową. Odliczam teraz dni do USG połówkowego , żeby sprawdzić stan dzidziusia . Chociaż byłam w poniedziałek u mojej ginekolog i stwierdziła , Że wszytsko jest w porządku . Mimo to wole zrobić to badanie u lekarza z certyfikatem i porządnym sprzętem .
Powiem , ze ciaza nie jest dla mnie łaskawa - i nie wyglądam jak uśmiechnięte panie z reklamy .
Jak nie urok , to sra..... i tak w kółko .
Tak samo i u mnie co miesiąc coś nowego do zmartwienia się;( ja połówkowe mam 20 listopada ale wtedy już zacznę 24 tc. Obecnie 21tc i teraz pojawiają się u mnie delikatne plamienia za każdym razem konsultowane niby od łożyska nisko złożonego, każda wizytą w wc to strach w oczach. Trzymaj się i mam nadzieję że będzie u Ciebie ok musimy myśleć pozytywnie chodz jest ciężko...
Brałam duphaston do 16tc, a teraz nospa 3razy dziennie, magnez i witaminy, luteine dopochwową miałam ale podrażnienia mnie. Prawie co tydzien lekarz ;( psycha siadaKochana znam ten temat - u mnie od krwawień minęło dwa miesiące ale wciąż każda wizyta w toalecie to stres . Wiem co to znaczy . Widze ze idziemy podobnie - ja jutro zaczynam 20 tydzień . A bierzesz jakieś tabletki ? Czy nie ?
A i mąż naposci sie niestetyBrałam duphaston do 16tc, a teraz nospa 3razy dziennie, magnez i witaminy, luteine dopochwową miałam ale podrażnienia mnie. Prawie co tydzien lekarz ;( psycha siada
Brałam duphaston do 16tc, a teraz nospa 3razy dziennie, magnez i witaminy, luteine dopochwową miałam ale podrażnienia mnie. Prawie co tydzien lekarz ;( psycha siada