Patrycja35
Fanka BB :)
No to eleganckoTak. Lekarz stwierdził, że jemu "podoba się ta ciąża" NT 1.5, obecna kość nosowa, wszystkie kończyny i narządy, które można zobaczyć na usg na tym etapie ciąży.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to eleganckoTak. Lekarz stwierdził, że jemu "podoba się ta ciąża" NT 1.5, obecna kość nosowa, wszystkie kończyny i narządy, które można zobaczyć na usg na tym etapie ciąży.
Ja bym poleciła stare sprawdzone płatki mydlane to napewno nie uczuli dziecka, jak byłam z maluchem w szpitalu, jedna dziewczyna wyprawa w loveli lub jelp to dziecko dostał wysypki.Was też tak po bolewa brzuch?
W czym prałyście ciuszki ja z córką to w Loveli nie wiem czy teraz polecacie coś innego?
Mnie boli brzuch jak na miesiączka, dziś mam 13tc . Wczoraj USG, więc pytałam lekarza czy to normalne, powiedzial że macica rośnie,maluch ma sporo miejsca już do fikolkow
Mi w poprzedniej ciazy tak wędrowalo łożysko i ogólnie też było z tyłu a później z przodu i tak już zostało. Mój lekarz mówił że to nie istotne czy przód czy tył (z przodu mogą być słabiej odczuwalne ruchy, chociaż ja tego nie odczulam) ważne że zmieni się w łożysko przodujace czyli przy ujściu szyjki co blokuje naturalny poród.No miesiac temu. Bylo z tylu teraz z przodu..ale.lekarz mowi ze macica pociagnie do tylu jak bedzie sie powiększyła
Hahah ja mam swoje urodziny 15 marca wiec może będę mieć cudowny prezentBedzie chlopak
Ja z synkiem czekalam bardzo dlugo z zakupami i przygotowaniem pokoju, potem juz sil na to nie mialam... teraz czekam do usg 7 pazdziernika i jak dowiem sie jaka plec to zaczynam robic zakupy i malowac pokoj
40% to i tak fajnie. Ja w poprzedniej ciazy nie dostalam nic mimo zlego samopoczucia i ciaglych wymiotow. Z tym, ze u mnie byla praca biurowa.
Wow, przepieknie! Czemu akurat Norwegia?
I ja tez 26 musimy zaczac obstawiac ktora sie pierwsza rozpakuje
Ja mam co 3/4 tyg w czwartek idę na genetyczne i już się nie mogę doczekać ja pomału tez musze kupić nowe spodnie i zastanawiam się właśnie skąd wy dziewczyny kupujecie takie ubrania typowo ciążowe ?Dziewczyny co ile macie wizyty u lekarza żeby USG zrobić?
Ja już kupiłam dziś spodnie typowo ciazowe bo moje spodnie są już za małe na mnie..
Ja mam co miesiac na wizycie..jak cos mnie nie pokoi ide dodatkowo gdy potrzebujeDziewczyny co ile macie wizyty u lekarza żeby USG zrobić?
Ja już kupiłam dziś spodnie typowo ciazowe bo moje spodnie są już za małe na mnie..
Do piątku raczej nigdzie się nie dostanę, a w sobotę wyjeżdżam na tydzień. Jak na kolejnej wizycie będzie tak samo to chyba od razu się przeniosę, do tej ginekolog u której chce prowadzić ostatnie dwa miesiące.Na pranatalne do 14 tyg...mozesz...nie zdążysz?