reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Was też tak po bolewa brzuch?

W czym prałyście ciuszki ja z córką to w Loveli nie wiem czy teraz polecacie coś innego?

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png
Ja bym poleciła stare sprawdzone płatki mydlane to napewno nie uczuli dziecka, jak byłam z maluchem w szpitalu, jedna dziewczyna wyprawa w loveli lub jelp to dziecko dostał wysypki.

Ostatnia edycja:
Mnie boli brzuch jak na miesiączka, dziś mam 13tc . Wczoraj USG, więc pytałam lekarza czy to normalne, powiedzial że macica rośnie,maluch ma sporo miejsca już do fikolkow

To moj ma sporo bo brzuch juz mi widać :) zależy co naloze ale w bluzki ani spodnie M nie wchodzę tylko w getry jakąś luźna bluzka a tu coraz zimniej :)

f2w3yx8ddfik96xs.png

klz9io4peyu1d27x.png

Dziewczyny co ile macie wizyty u lekarza żeby USG zrobić?

Ja już kupiłam dziś spodnie typowo ciazowe bo moje spodnie są już za małe na mnie..

No miesiac temu. Bylo z tylu teraz z przodu..ale.lekarz mowi ze macica pociagnie do tylu jak bedzie sie powiększyła
Mi w poprzedniej ciazy tak wędrowalo łożysko i ogólnie też było z tyłu a później z przodu i tak już zostało. Mój lekarz mówił że to nie istotne czy przód czy tył (z przodu mogą być słabiej odczuwalne ruchy, chociaż ja tego nie odczulam) ważne że zmieni się w łożysko przodujace czyli przy ujściu szyjki co blokuje naturalny poród.

Bedzie chlopak :)

Ja z synkiem czekalam bardzo dlugo z zakupami i przygotowaniem pokoju, potem juz sil na to nie mialam... teraz czekam do usg 7 pazdziernika i jak dowiem sie jaka plec to zaczynam robic zakupy i malowac pokoj :)

40% to i tak fajnie. Ja w poprzedniej ciazy nie dostalam nic mimo zlego samopoczucia i ciaglych wymiotow. Z tym, ze u mnie byla praca biurowa.

Wow, przepieknie! Czemu akurat Norwegia?

I ja tez 26 :) musimy zaczac obstawiac ktora sie pierwsza rozpakuje :)
Hahah :) ja mam swoje urodziny 15 marca wiec może będę mieć cudowny prezent :)

Dziewczyny co ile macie wizyty u lekarza żeby USG zrobić?

Ja już kupiłam dziś spodnie typowo ciazowe bo moje spodnie są już za małe na mnie..
Ja mam co 3/4 tyg :) w czwartek idę na genetyczne i już się nie mogę doczekać :) ja pomału tez musze kupić nowe spodnie i zastanawiam się właśnie skąd wy dziewczyny kupujecie takie ubrania typowo ciążowe ?

reklama
Ja dzisiaj spodnie zamówiłam z allegro np. Dziś zamówiłam.i dziś już mi wysłali.. szukałam na zalando.i bonprix Ale ceny kosmiczne jak coś mi się podobało. No czyli tak jak i ja co miesiąc strasznie mi się to dluzy Ale tłumaczę sobie że gdyby był o coś nie tak to by mi częściej kazała przychodzić:)

Do góry