Tylko że co ma choinka ,bądź prezenty (że ludzie się czasem zapozyczaja ) wspólnego z religią?
Kiedys widziałam dobrego mema.Lekarz ratujący życie po paru godzinach wychodzi z sali operacyjnej, a rodzice dziecka mówią." Dziękujemy Ci Boze " a lekarz na to nie.ma za co
Co.do.religii to tak jak pisze temat rzeka.Tylko dlaczego czasem inne kraje maja inne podejście.W uk żeby dac chrzest dziecku nie potrzebny jest ślub.Bo są zdania że Bóg do.swojego królestwa powinien przyjść każdego bez względu na wszystko.Ja jak tu chrzestna zostawalam to nikt mi sie nie pytał ( nawet w pl Kościele ) czy mam bierzmowanie
Wiara w Boga jest sprawa bardzo indywidualna.Jestem osoba wierząca , codziennie się modlę, ale do Kościoła żadna siła mnie nie zaciągnie. Mam swoje powody .I najlepsze w tym wszystkim jest to ze pewien ksiądz w Pl przyznał mi rację.
Ja mialam dzisiaj wizytę i dodali mi do leków aspiryne dlatego że w poprzedniej ciąży w końcówce były problemy. Za tydzień mam nadzieję dowiedzieć się czy bedzie chłopak czy dziewuszka.
Hej kochane. Wy wyprawke już robicie po mału gdzie ciuszki dla maluszka w komodzie?
Ja najlepsza zamówiłam te komplety dla niemowląt a nie mam gdzie chować hehe
Widziałam takie białe komody 4 szuflady to może tam będę organizować wyprawkę.
12 dni do wizyty odliczamy
ja chwilowo będę miała łóżeczko i komodę w salonie ponieważ będzie mi ciężko po cc na piętro wchodzić..ja poczekam do 5mies. Z zakupami i wszystkimi pierdolami
mam już wybrane łóżeczko..wózek oraz komodę