reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Hej.
Co do wyprawki do planuje w nowym roku ogarnac wszystko.Ciuszki najmłodszego/najmłodszej będą w komodzie :) Mam z Ikei bardzo pojemna ,a jak wiadomo maly dziubek, aż tylu ubranek na początek nie potrzebuje.

Dzisiaj mam konkretną niemoc, ale dzwoniła moja nauczycielka czy mogła bym na 12 przyjść.Kurde no jak mus to mus

Zerknij na h&m ja mam kilka i są bardzo fajne

I są różne fasony
Oglądałam na stronie, ale powiem szczerze że trochę drogie są :) czekam na jakieś promocje, byłam w dwóch Lidlach bo podobno fajne i tanie teraz były na wyprzedażach ale nie udało mi się upolować. Najwyżej kupię jak nic taniej nie znajdę chodzi mi i jeansy :)

h&m ma drogie ciuchy ,ale za to są dobrej jakości.Ja planuje kupić tylko na grudzień sukienkę jakas ciążowa, legginsy i kurtke parke na zimę. A tak to pare dużych ciuchów mam

Mam dokładnie takie samo podejście. Dla dziecka będę kupować dopiero koło stycznia. Teraz muszę przyjrzeć się modzie ciążowej :) Na razie H&M mnie nie zachwyciło. Ktoś sprawdzał już jakieś inne sieciówki?
Moze sprobuj zalando, gap albo esprit.
h&m ma drogie ciuchy ,ale za to są dobrej jakości.Ja planuje kupić tylko na grudzień sukienkę jakas ciążowa, legginsy i kurtke parke na zimę. A tak to pare dużych ciuchów mam
A mi wlasnie wydaje sie, ze h&m ma slabej jakosci ubrania. Tzn. nie kupowalam tam jeszcze ciazowych, ale chodzi mi o normalne ciuszki.

Jak chcecie to tutaj na priv pisze się do tej Pani jaki rozmiar i ona wam wyślę co ma ja brałam 0-3 dla noworodka i na 134 dla dziewczynki.

Dla chłopców ma też sporo

Załączniki

• Screenshot_20190910-091742.jpg
    Screenshot_20190910-091742.jpg
    277,9 KB · Wyświetleń: 66
  • Screenshot_20190911-131510.jpg
    Screenshot_20190911-131510.jpg
    200 KB · Wyświetleń: 70
  • Screenshot_20190911-131346.jpg
    Screenshot_20190911-131346.jpg
    349,3 KB · Wyświetleń: 64
Moze sprobuj zalando, gap albo esprit.

A mi wlasnie wydaje sie, ze h&m ma slabej jakosci ubrania. Tzn. nie kupowalam tam jeszcze ciazowych, ale chodzi mi o normalne ciuszki.
H&m ma różnej jakości ciuchy, te droższe special edition są bardzo dobrej jakości, mam koszulkę i leginsy z edycji mama i dla mnie są ok.

Oglądałam na stronie, ale powiem szczerze że trochę drogie są :) czekam na jakieś promocje, byłam w dwóch Lidlach bo podobno fajne i tanie teraz były na wyprzedażach ale nie udało mi się upolować. Najwyżej kupię jak nic taniej nie znajdę chodzi mi i jeansy :)
Zobacz tez na Olx:) jest sporo za ok 30zl ja mam z hm bo moja kumpla ma tak zniżki

reklama
W poprzedniej ciąży kupiłam jeansy h&m, ale nie lubiłam ich, w przymierzalni wydawały się ok, ale ciągle musiałam je podciągać i było to bardzo niewygodne. W rezultacie całą ciążę przechodziłam w zwykłych legginsach z decathlonu i dłuższych bluzkach lub swetrach. Pod koniec ciąży nie mogłam patrzeć na legginsy, ale teraz znów okazały sie najwygodniejsze.

Do góry