Troszkę lepsze ale mogłobyc lepiej
Ty juz poroniłas wzesniej,prawda? Cos tak kojarzę, ze pisałas o tym.
W jakiem jestes wieku?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Troszkę lepsze ale mogłobyc lepiej
Ja tego nie ukrywam. Nawet jak się nie uda to wolę żeby wiedzieli niż mam potem słyszeć jak już się uda " łooo jak cudnie pierwsza ciąża itd "No i dobrze, ze powiedziałas. Takie tajemnice działają stresująca, ja sama rozwarzam KIEDY powiedziec :/
U mnie tez wiedzą, ze mam białaczkę i jedno poronienie za sobą. Moja sytuacja takze jest "inna".
Ja tego nie ukrywam. Nawet jak się nie uda to wolę żeby wiedzieli niż mam potem słyszeć jak już się uda " łooo jak cudnie pierwsza ciąża itd "
26 lat. Tak tak pierwsza ciążę straciłam pod koniec lutego. 01.03.19 miałam zabieg robiony. Co innego gdybym już miała upragnionego dzidziusiaTy juz poroniłas wzesniej,prawda? Cos tak kojarzę, ze pisałas o tym.
W jakiem jestes wieku?
Ja tego nie ukrywam. Nawet jak się nie uda to wolę żeby wiedzieli niż mam potem słyszeć jak już się uda " łooo jak cudnie pierwsza ciąża itd "
No u mnie wiedzą prawie wszyscy bo ja tez prowadziłam szybki i bardzo towarzyski styl życia A tu nagle spokój herbatka zamiast winaNo też racja...
26 lat. Tak tak pierwsza ciążę straciłam pod koniec lutego. 01.03.19 miałam zabieg robiony. Co innego gdybym już miała upragnionego dzidziusia
No u mnie wiedzą prawie wszyscy bo ja tez prowadziłam szybki i bardzo towarzyski styl życia A tu nagle spokój herbatka zamiast wina
Kurcze to jest takie niesprawiedliwe że jakieś patologie od tak zachodza w ciążę, nie chodza do gin i rodza zdrowe dzieci.. A my lekarze, wizyty, leki, najlepsze kwasy foliowe. Chcesz dać dziecku wszystko czego będzie potrzebowalo a nie możesz go miećTo jedziemy na tym samym wózku ...
tylko ja jestem "ciut"starsza, bo mam 33 i też czekam na pierwsze dzieciątko.
U mnie poronienie(takze zakonczone zabiegiem) było z początkiem maja...
Hahahhaha No bardzo bym się chciała nudzićHahahahahahaha :-)))) To Ty taki "niezły herbatnik" jesteś
Życzę Ci, abyś musiała teraz te pare miesiecy tylko przy herbatce się nudzić
Daj znać proszę po wizycie !!!!