reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny a ja zadam pytanie z innej beczki: pracujecie czy jesteście na zwolnieniach lekarskich? Ja jeszcze pracuje ale przyznaję że coraz mi trudniej:) mam dość duży brzuszek i łapię zasapkę;)

Ja pracuje i pewnie jeszcze trochę popracuję, jeśli wszystko będzie ok. W sumie nie wiem co bym miała robić siedząc w domu ;)
Ale brzuch już tez mam na tyle duży, że zaczyna być widoczny dla otoczenia... Aż się martwię, czy wszystko ok, że taki duży ;)

Macie już jakieś imiona wybrane? Podzielcie się pomysłami? :) U nas właśnie jest temat na tapecie, skoro znamy płeć. I myślałam, że będzie łatwiej, a na razie na nic się nie możemy zdecydować ;)

Ja pracuje i pewnie jeszcze trochę popracuję, jeśli wszystko będzie ok. W sumie nie wiem co bym miała robić siedząc w domu ;)
Ale brzuch już tez mam na tyle duży, że zaczyna być widoczny dla otoczenia... Aż się martwię, czy wszystko ok, że taki duży ;)

Macie już jakieś imiona wybrane? Podzielcie się pomysłami? :) U nas właśnie jest temat na tapecie, skoro znamy płeć. I myślałam, że będzie łatwiej, a na razie na nic się nie możemy zdecydować ;)
Ale super! Ja nie znam płci wiec na obstawianie imienia za wczesnie

Miałam dziś badania prenatalne. Jak u Was wyglądało badanie przepływu krwi malenstwa ? U nas doktor bardzo wnikliwie sprawdzał właśnie przepływ i zdazylo się że krew się cofała. Slyszalyscie może coś na ten temat ?

Miałam dziś badania prenatalne. Jak u Was wyglądało badanie przepływu krwi malenstwa ? U nas doktor bardzo wnikliwie sprawdzał właśnie przepływ i zdazylo się że krew się cofała. Slyszalyscie może coś na ten temat ?
Ja miałam badania prenatalne w tamtym tygodniu.
Lekarz nic nie mówił o przepływach krwi.

reklama
U nas poświęcił na to ok 5 minut i wracał kilkukrotnie do tego właśnie badania. Aż zaczęłam się martwić, że coś jest nie tak.

Do góry