Melduję się po prenatalnym USG. Wszystko jest dobrze. Mam tylko do dziewczyn pytanie ile mialyscie DV PI (przepływy)? To miało byś istotne u mnie ale nie mogłam się już dopchac do mojego lekarza i nie wiem jakie są normy na necie też nic nie pisze
reklama
Kup Zaravit. 2 tabletki dziennie rano i wieczorem, to naturalna żurawina ja miałam fatalne wyniki po 2 tygodniach już idealne lekarz powiedział żebym brała caly czad bo zaszkodzić nie możeDziewczyny,
odnośnie wyników badań moczu, wyszły mi bakterie i za wysokie pH. Wizytę u swojej gienkolog mam 17.09. Czy to nie za późno będzie na wizytę?:/
BalbinaKwiat
Fanka BB :)
Dzisiaj w nocy spotkałam się z czymś nowym. Obudziłam się na prawym boku z bólem brzucha. Na plecach czy lewym boku wszystko ok, ale jak tylko próbowałam położyć się na prawym od razu ból. Też tak macie? Trochę mnie to zdziwiło, w końcu to dopiero 12 t.c. się rozpocznie.
BalbinaKwiat
Właśnie pomyślałam o soku z żurawiny. Może to będzie najlepsze rozwiązanie.
Na małą ilość bakteri sok z żurawiny jest dobry Nie miałam żadnych objawów infekcji zum, tylko w badaniu moczu - bakterie małą ilość i ph lekko ponad normę. Piłam sok z żurawiny, wyniki się poprawiły, nawet byłam w szoku, że tak szybko żurawina zakwasza mocz. Po tygodniu ph spadło o 1. Starałam się też pić w ogóle więcej wody żeby jak najlepiej przepłukać układ moczowy.
BalbinaKwiat
Jaki nosek zadarty Super.12 i 2 dni
Szczęśliw@
Ja podczas brania duphaston miałam straszne wyniki wątroby, brzuch wzdedy,ucisk i płytkie oddechu. Lezec nie mogłam na prawym boku . Nie musisz mieć tego samego problemu co ja ale to jedna z ewentualności.Dzisiaj w nocy spotkałam się z czymś nowym. Obudziłam się na prawym boku z bólem brzucha. Na plecach czy boku wszystko ok, ale jak tylko próbowałam położyć się na prawym od razu ból. Też tak macie? Trochę mnie to zdziwiło, w końcu to dopiero 12 t.c. się rozpocznie.
Agunia1401
Moderator
Dziewczyny przejrzałam jakieś 17 stron wstecz wylapalam te dziewczyny (zdjęcie) ze nie są wpisane na liście, proszę dopiszcie tam swoje dane, nowe dziewczyny też proszę się d odpisywanie jeszcze będę szukać więcej.
Marcowe mamy 2020 - > lista marcowek tam jest link w pierwszym poście od Anity.
PS. Eve88 i Mmag18 widzę się się wpisalyscie, zrobiliście to w międzyczasie jak spisywalan stąd jesteście na liście, pozdrawiam
Ps2. Dziewczyny którym sie nie udaje wpisać przez komórkę danych, napiszcie mi na priv to was dopisze.
PS. Eve88 i Mmag18 widzę się się wpisalyscie, zrobiliście to w międzyczasie jak spisywalan stąd jesteście na liście, pozdrawiam
Ps2. Dziewczyny którym sie nie udaje wpisać przez komórkę danych, napiszcie mi na priv to was dopisze.
Załączniki
Ostatnia edycja:
madziuuula
Mnie też nie ma ale nie potrafię [emoji6][emoji12]Dziewczyny przejrzałam jakieś 17 stron wstecz wylapalam te dziewczyny (zdjęcie) ze nie są wpisane na liście, proszę dopiszcie tam swoje dane, nowe dziewczyny też proszę się d odpisywanie jeszcze będę szukać więcej.
reklama
Agunia1401
Moderator
PrivMnie też nie ma ale nie potrafię [emoji6][emoji12]