reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

I co z tymi plani
Dziękuję Wam bardzo za miłe słowa kochane jesteście! :* Idę jutro jeszcze do innej Pani doktor żeby ona zobaczyła co i jak na spokojnie bo Ci lekarze są fatalni w tych szpitalach :(
I co z tymi plamieniami? Idź koniecznie do lekarza a jak będzie trzeba zostań w szpitalu. To że jeszcze serduszka nie widać to jeszcze nic strasznego, gorsze te plamienia, wiadomo też że o niczym złym świadczyć nie muszą, ale w szpitalu dostaniesz odpowiednie leki i będziesz pod kontrolą.

reklama
Rozmawiacie o wózkach, to ja bym z doświadczenia doradzila, żebyście popatrzył na używane gadole które przeważnie są w bardzo dobrym stanie bo dziecko jeździ max 6miesiecy i tylko tam leży. Można kupić używana dobrej firmy za daj a kasę a później kupić sobie naprawdę dobra spacerowke, która będzie was zadawalac prawie w 100%. Niestety niema idealnego wozka a tym bardziej wózka 2w1.

Tak wygląda to moje usg z dziś ten obrazek na dole zrobiłam na szybko zdjęcie bo nie chcieli mi go dać
IMAG0625.jpg

Rozmawiacie o wózkach, to ja bym z doświadczenia doradzila, żebyście popatrzył na używane gadole które przeważnie są w bardzo dobrym stanie bo dziecko jeździ max 6miesiecy i tylko tam leży. Można kupić używana dobrej firmy za daj a kasę a później kupić sobie naprawdę dobra spacerowke, która będzie was zadawalac prawie w 100%. Niestety niema idealnego wozka a tym bardziej wózka 2w1.

A ja uważam, ze dobry wózek 2w1 posłuży długo. A prócz tege zawsze można mieć 2 spacerówkę do samochodu ale normanie na spacery wygodniejsza jest ta z 2w1 przynajmniej dla mnie.

reklama
A ja uważam, ze dobry wózek 2w1 posłuży długo. A prócz tege zawsze można mieć 2 spacerówkę do samochodu ale normanie na spacery wygodniejsza jest ta z 2w1 przynajmniej dla mnie.
Kazdy ma swoje w głowie. Jasnak wózki 2w1 a szczególnie wózki polskie są duże i ciężkie ale bardzo wygodne dla dziecka, jednak trudne do codziennego funkcjonowania. Bo w bagażniku dużo miejsca zajmuje, do sklepu osiedlowego się nie zmiescisz do autobusu też ciężko wejść. Wiadomo można mieć dodatkowa parasolke za 300 zł tylko ze dziecko w tych wózkach jest połamane jak chce iść spac. To jest tylko moja sugestia, a każdy i tak robi jak chce. Zwróć uwagę w jakich wózkach jeżdżą dzieci np 2-letnie, mało które to wózki w stylu 2w1 bo się poprostu tam nie mieszczą.

Do góry