reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Dziękuję Wam bardzo za miłe słowa kochane jesteście! :* Idę jutro jeszcze do innej Pani doktor żeby ona zobaczyła co i jak na spokojnie bo Ci lekarze są fatalni w tych szpitalach :(

Strasznie mi przykro i zle się z tym czuje jak czytam takie smutne wieści, zwłaszcza ze Ty sama każdemu tak dobrze życzysz .Osobiscie, mi bardzo pomagałeś na moim wątku.
Mimo wszystko... mam jakaś nadzieje, ze wszystko ułoży się dobrze.

Te początki są dla Nas takie trudne.... i stresujące.

Ja po ostatnim poronieniu wole dmuchać na zimne. Nawet się boje planować. I tez dopiero po połowie. ..jak będziesz mi to dane

Mam podobne odczucia. Odnoszę wrażenie, że jeżeli teraz cokolwiek zaczęłabym kupować, a później jak nie daj Bóg znowu to się wydarzy… – Przeżywała bym to jeszcze mocniej.
Ale oczywiście to kwestia bardzo Indywidualna każdej z nas[emoji1303]

Ja dziś kupiłam spodnie ciążowe za 22 zł w lidlu i skarpetki kilka par za 4 zł [emoji3] a wy już kupujecie coś z ciuchów? Ja nie nastawiłam się na zakupy takie ale jak promocja to szkoda nie skorzystać
O kurczę, a byłam godzinę temu w lidlu i pierwszy chyba raz akurat nie chodziłam po pierdolkach oglądać. Siet, tak to pewnie wyrwalabym tez te spodnie :D
f2w3rjjghb3ibrut.png

Dziękuję Wam bardzo za miłe słowa kochane jesteście! :* Idę jutro jeszcze do innej Pani doktor żeby ona zobaczyła co i jak na spokojnie bo Ci lekarze są fatalni w tych szpitalach :(
Nie wiem czy tu czy na lutowych czytałam i dziewiczynie której doktor mówił że w ciąży nie jest, że on tam nic nie widzi E sobie uroila a po 8 miesiącach była szczęśliwa mama, dopóki nie zgaśnie ostatnia lampla walcz ;* a my Cię będziemy we wszystkim wspierać.
f2w3gov37znp1hsr.png

reklama
Ja tez jestem powściągliwa w zakupach. Mam dużo ubranek po synku, łóżeczko, fotelik samochodowa z baza po nim jak nówka. Wózek tez mam ale chyba nie odmowie sobie tej przyjemności i kupimy nowy. Jak teraz sie wszystko dobrze skończy to bedzie nasz ostatni dzidziuś wiec nie ma co sie ograniczać.

Chyba dopadły mnie mdłości.... kurczę nie umiem tego dobrze określić bo w pierwszej ciąży nie miałam. Jak jest z tymi Mdłościami to takie dziwne uczucie w żołądku i gardle ? Moze głupie pytanie ale ja tego nigdy nie miałam

Do góry